Visokokvalitetna ljuskica za zube Veneers Empress direct

-62%
66,23 €
172,54 €
-62%
172,54 € 66,23 €
Ponuda istekla

Ljuskice su jedno od najkorištenijih sredstava u estetskoj stomatologiji za stvaranje prekrasnog osmijeha. To su vrlo tanki nadomjesci (oko 0,5 - 0,7 mm) koji se posebnom tehnikom lijepe na prednju, vidljivu plohu zuba. S ljuskicama se mogu ispraviti estetski nedostaci kao što su tamni i diskolorirani zubi, razmaci među zubima ili zubi različite duljine. Idealne su za poboljšanje izgleda zuba budući da potpuno imitiraju prirodni zub bojom i prozirnošću. Materijal ljuskica je visokoestetski i postoji u čak  40 nijansi. Ponuda vrijedi za jednu ljuskicu, a za njeno postavljanje potrebno je 40 minuta do sat vremena. Ordinacija dentalne medicine Dr. Rafaj započela je s radom 2003. godine. Tim se kontinuirano educira na međunarodnim kongresima i radionicama i neprestano ulaže upravo u znanje i poznavanje novih tehnologija i materijala i načina kako ih primjeniti u svakodnevnoj praksi kod naših pacijenata , a sve u cilju mogućnosti rješavanja i najkompliciranijih rehabilitacija stomatognatnog sustava.

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: Jednu ljuskicu od visokoestetskog kompozitnog materijala Empress direct
  • Ljuskica obuhvaća samo prednju (vanjsku), vidljivu plohu zuba
  • Estetski nedostaci koji se mogu ispraviti ljuskicama su: tamni i diskolorirani zubi, razmaci među zubima, zubi različite duljine
  • Ljuskice su vrlo tanki (oko 0,5 - 0,7mm)nadomjesci koji se bez ili sa minimalnim brušenjem posebnom tehnikom, tj. adhezivno, lijepe pri čemu u potpunosti prekrivaju vidljivi dio zuba
  • Materijal je visokoestetski, postoji u 40 nijansi, postoji i mogućnost posvjetljivanja zuba
  • Najava 5 dana unaprijed na 01/2333-642 ili 098/455-450
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Dental koncept Rafaj

Ordinacija dentalne medicine Dr. Rafaj započela je s radom 2003. godine. Tim se kontinuirano educira na međunarodnim kongresima i radionicama i neprestano ulaže upravo u znanje i poznavanje novih tehnologija i materijala i načina kako ih primjeniti u svakodnevnoj praksi kod naših pacijenata , a sve u cilju mogućnosti rješavanja i najkompliciranijih rehabilitacija stomatognatnog sustava.

Radno vrijeme:

pon - sri - pet: 9 - 16h uto - čet: 13 - 20h subotom prema dogovoru

Adresa i kontakt:

Ulica kralja Zvonimira 84, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/2333-642 , 098/455-450
drrafaj@hi.t-com.hr
http://www.rafaj.hr/