Ultrazvuk dojki u Poliklinici Kvarantan!

-25%
39,82 €
53,09 €
-25%
53,09 € 39,82 €
Ponuda istekla

Brinite o vašem zdravlju uz redovite preglede dojki!
S obzirom da za žene mlađe od 40 godina mamografija nije pouzdana metoda pregleda u tom se slučaju koristi metoda pregleda dojki putem ultrazvuka. Ultrazvuk dojke je tehnika pregleda tkiva putem zvučnih valova visoke frekvencije (ultrazvučni valovi) koji prolaze kroz dojku. Ultrazvukom se analiziraju koža, potkožje, masno tkivo, mliječne žljezde te eventualni čvorovi ili ciste u dojci. Ako se uoče sumnjive promjene one se pod kontrolom ultrazvuka punktiraju i materijal se šalje na citološku analizu. Pregled dojki ultrazvukom nije kompletan bez pregleda limfnih čvorova u pazusima. Razlozi za pregled dojki ultrazvukom mogu biti bol u dojci, krvržica u dojci koja može biti bezopasna mastopatija, dobročudni tumor fibroadenom ili cista, a ponekad i zločudna promjena - rak dojke (karcinom dojke).

Pregled utrazvukom bi trebalo obavljati jednom godišnje nakon 30. godine života.
Postupak je bezopasan i u potpunosti bezbolan.

U Poliklinici Kvarantan dočekat će Vas ljubazno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom koje će se maksimalno posvetiti Vama i Vašim zdravstvenim problemima. Prepustite se u ruke stručnjaka i budite sigurni u svoje zdravlje i osjećajte se dobro.

Ultrazvuk dojki uključuje:

 • ultrazvuk dojki
 • liječnički pregled i nalaz

Poliklinika Kvarantan”  koncipirana je kao ustanova koja može kompletno dijagnostičkički i terapijski zbrinuti sve bolesnike iz područja unutarnjih bolesti. Važno je naglasiti da prim.dr. Marino Kvarantan nakon što su gotovi svi nalazi još jednom porazgovara s pregledanicima, objasni nalaze, pruži usmene i pismene upute o lijekovima, dijetama ili ostalim terapijskim postupcima. Otvorena je i mogućnost dodatnog telefonskog ili e-mail konzultiranja.

"Svaka 4. žena koja oboli u Hrvatskoj od bilo kojeg raka oboli od raka dojke. Upravo zato preporučamo preventivne preglede dojki."
prim.dr. Marino Kvarantan, specijalist internist

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu je moguće iskoristiti odmah nakon kupnje.

  • Ponuda uključuje: ultrazvuk dojki uz liječnički pregled i nalaz.
  • Cjenik zdravstvenih usluga možete pogledati ovdje.
  • Potrebna najava unaprijed na 01/2304-320.
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

  Poliklinika Kvarantan

  Poliklinika Kvarantan koncipirana je kao ustanova koja može kompletno dijagnostički i terapijski zbrinuti sve bolesnike iz područja unutarnjih bolesti. Poseban naglasak je na zbrinjavanju složenih bolesnika koji uzimaju puno lijekova te nastojanju da se izabere racionalna kombinacija lijekova.

  Radno vrijeme:

  Ponedjeljak i srijeda od 15 do 20 sati utorak, četvrtak i petak od 9 do 15 sati

  Adresa i kontakt:

  Njegoševa ulica 4A, Zagreb, Hrvatska | Karta
  Telefon: 098/ 323 243, 01/ 2304 320
  poliklinika.kvarantan@gmail.com
  http://poliklinika-kvarantan.hr/