Operacija mrene - Ultrazvučna operacija mrene najsuvremenijim Alconovim aparatom

-15%
1.128,14 €
1.327,23 €
-15%
1.327,23 € 1.128,14 €
Ponuda istekla

Zahvaljujući najmodernijim aparatima uz upotrebu vrhunskih materijala rješite se mrene na oku!
Operacija mrene spada u najčešće ali i u najuspješnije zahvate u medicini opčenito. Jedini način liječenja katarakte je kirurški. Uprkos brojnim istraživanjima do sada nije pronađen niti jedan pouzdan vid prevencije mrene (katarakte) ili njenog medikamentoznog liječenja.

Operacija mrene (katarakte) je najčešća kirurška intervencija na ljudskom tijelu i postala je rutinska procedura u suvremenim očnim klinikama.

U poliklinici Knezović Vision Group koriste se najsuvremeniji Alconov aparat za ultrazvučnu operaciju mrene - Infiniti. Suvremenom tehnologijom minimaliziramo nepotrebni rasap ultrazvučne energije i posljedično oštećenje okolnog tkiva.
Osim najmodernijeg ultrazvučnog aparata, važno je znati da je svaki korak operacije usklađen sa čvrstim gudeline-ima Europskog i Američkog društva za operaciju mrene (katarakte) i refraktivnu kirurgiju (ESCRS i ASCRS).
Tu se prvenstveno ubraja visok stupanj sterilnosti u operacijskoj sali (uključujući i klima komoru, koja osigurava stalan dotok čistog zraka), jednokratnost svih potroših materijala kao i vrstu i kvalitetu intraokularnih leća koje ugradjujeme u oko nakon operacije (asfericne, hidrofobne, zute lece). Prepustite se sigurnim i iskusnim rukama operatera poliklinike Knezović Vision Group tijekom operacije mrene primjenom najsuvremenije tehnologije na aparatu Alcon Infiniti.

Operacija mrene (katarakte) uključuje:

 • kompletan specijalistički pregled oka, utvrđivanje dijagnoze (analiza povjesti bolesti)
 • uklanjanje mrene na oku pomoću ultrazvučnog aparata Alcon Infiniti
 • postoperativne preglede

"Operacija mrene se odlikuje posebno visokom stopom uspjeha. 95% svih operacije protekne bez bilo kakvih komplikacija."
dr.sc. Igor Knezović, dr.med.

Napomene

 • eKlinika organizira besplatan prijevoz do poliklinike na području Zagreba. Molimo Vas da nas za sve detalje kontaktirate 3 dana prije termina na besplatni broj 0800 3637
 • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
 • Ponuda uključuje: detaljan prijeoperacijski pregled, ultrazvučna operacija mrene (katarakte) jednog oka aparatom Alcon Infiniti, poslijeoperacijska pregleda, set lijekova (prema potrebi) i savjeti oftalmologa.
 • Cjenik zdravstvenih usluga možete pogledati ovdje.
 • Najava 2 dana unaprijed na 01/6677-222.
 • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
 • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!
 • VAŽNO! Prije kupovine usluge i konačne odluke za operaciju mrene potrebno je doći na konzultacije te obaviti detaljan preoperativni pregled u poliklinici Knezović Vision Group gdje će liječnik oftalmolog, na temelju Vaših pretraga, mjerenja te Vaših očekivanja, odrediti jeste li prikladan kandidat za operaciju mrene.

Poliklinika Knezović za oftalmologiju

Poliklinika Knezović za oftalmologiju je medicinska ustanova koja se prvenstveno bavi bolestima oka. U svakodnevnoj praksi pokušavamo integrirati najprestižnija tehnička dostignuća današnjice uz maksimalnu stručnost i posvećenost.

Radno vrijeme:

Pon: 09-21 Uto-Pet: 09-19 Sub: po dogovoru

Adresa i kontakt:

Green Gold poslovni centar, toranj V1, 8.kat Ulica grada Vukovara 269f | Karta
Telefon: 01/6677-222, 098/9973-929
info@knezovic.com.hr
http://www.knezovic.com.hr