Swingmed - nova mogućnost liječenja bolesti kralježnice i bolova u leđima - preventivni paket!

-22%
92,91 €
119,45 €
-22%
119,45 € 92,91 €
Kupi

Bolesti kralježnice jedna su od najčešćih zdravstvenih problema naše civilizacije. Rijetke su osobe koje nikada nisu doživjeli bolove u leđima. Najčešće se to događa ljudima srednje životne dobi, a vezane su za prolaps diska i degenerativno-deformirajuće promjene kralježnice. Uzroci mogu biti različiti, no sigurno je da sjedeći način života ima značajan utjecaj. Usprkos činjenici da se radi o čestom zdravstvenom problemu medicina nije do nedavno imala prave odgovore niti dobra rješenja. Liječenje se uglavnom svodilo na primjenu antireumatika i lijekova protiv bolova te fizikalnu terapiju, no dobro je poznato da se time nije moglo postići brzo niti potpuno izlječenje. Zbog toga se često pristupalo operativnim zahvatima koji također nisu dobro rješenje budući da nakon zahvata uvijek ostaju trajne posljedice, a postoje i rizici same operacije.  Zbog toga Swingmed- dinamička ekstenzija i mobilizacija kralježnice, nova metoda razvijena u Austriji predstavlja uistinu značajnu novost, jer daje znatno bolje rezultate od drugih metoda i u kratkom roku oslobađa od bolova, a uz to je sigurna metoda s vrlo malo kontraindikacija.  Koncept liječenja je dobro poznat i svodi se na istezanje kralježnice čime se oslobađa korijen živca, no način kojim se to izvodi je više fiziološki i daleko efikasniji od ostalih metoda. Dosadašnja iskustva na 50.000 pacijenta pokazuju da se razina boli smanjuje za 80 % već nakon samo pet tretmana.

Poliklinika K-centar prva je u Hrvatskoj uvela ovu metodu, čime je upotpunila program medicinskih usluga i metoda liječenja koje provodi te tako sigurno učvrstila svoje mjesto kao jedan od vodećih centara za koštano-zglobne  bolesti u Hrvatskoj,  pa i šire. Može se bez pretjerivanja reći da ima malo centara u svijetu s takvim programom liječenja skeletnih bolesti koje ima K-centar, a koji se temelji na novom konceptu liječenja „BAR“ , čime se postižu puno bolji i dugoročniji učinci liječenja kombinacijom MBST – terapijske magnetske rezonance, Izokinetičke dinamometrije i terapije,  „Tae do“ tjelovježbe,  a Swingmed svakako upotpunjava ovaj program posebno u liječenje bolesti kralježnice. 

Video pogledajte ovdje

Ponuda uključuje 3 tretmana! Pregled nije uključen u cijenu te se dogovara prilikom rezervacije termina!

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: 3 tretmana Swingmed
  • Pregled nije uključen u cijenu te se dogovara prilikom rezervacije termina
  • Najava po primitku kupona na broj 01/6391-561
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Možete kupiti 1 kupon za sebe i 2 na poklon
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Poliklinika K-centar

Poliklinika K-centar osnovana je s ciljem da se građanima omogući vrhunska zdravstvena usluga u liječenju i prevenciji kroničnih bolesti ( osteoporoze, osteoartritisa, kroničnih srčanih bolesti, proširenih vena i hemoroida) na jedenom mjestu, uz primjenu najnovijih medicinskih metoda i timski rad stručnjaka različitih specijalnosti te time ispuni praznina u zdravstvenom sustavu.

Radno vrijeme:

Adresa i kontakt:

Ulica Vrbik I 8a, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/6391-561
k-centar@k-centar.hr
http://k-centar.hr/