SLIM & FIT program by Body Creator

-78%
1.490,00 Kn
6.700,00 Kn
-78%
6.700,00 Kn 1.490,00 Kn
Kupi

Je sveobuhvatni program smanjenja tjelesne težine po svjetski poznatoj Termo slim metodi  koji se bazira na aktivnoj vježbi u posebno dizajniranim termo kapsulama pri fiziološkoj temperaturi. Osim toga tu su i vrlo učinkoviti tretmani s infra crvenim zrakama kao i lipo laser koji pomaže upravo na ciljanim dijelovima tijela. Uz stručno vodstvo i pisanu garanciju na dogovorene rezultate.

10 aktivnog ili pasivnog  vježbanja pod stručnim vodstvom u termo kapsulama ili na Slender aparatu + 10 terapija  infra crvenim zrakama + 10 terapija lipo laserom

Napomene

U cijenu uračunata i antropometrijska i metabolička analiza tijela i nutricionističko savjetovanje te kontrola ostvarenih rezultata, pisana garancija na dogovorene rezultate i održavanje istih u periodu od 6 mjeseci.

BODY CREATOR

Body Creator su specijalizirani centari za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženske figure. Njihova jedinstvena metoda uklanjanja suvišnih kilograma već 15 godina svojim klijenticama donosi osmjeh na lica, a temelji se na termo-slim učinku koji obvezuje na aktivnu vježbu u posebnim termo-aktivnim uvjetima. Reaktivacija cirkulacije i enzima, učvršćivanje muskulature te otklanjanje posljedica prejedanja, debljine i svakodnevnog stresa samo su dio rezultata ove iznimne metode. Zajednički nazivnik za sva nastojanja da se postane i ostane zdrav i vitak, kao i usluge koje pružaju ovi specijalizirani Centri, izražen je kroz njihovu viziju po kojoj se svaka žena mora dobro osjećati u vlastitom tijelu. Body Creator Vas poziva da prihvatite taj dobar osjećaj i bacite u zaborav probleme s prekomjernom težinom, celulitom te bolestima kralježnice, krvožilnog sustava i kože. Body Creator Vam nudi individualizirane programe, sklopljene nakon sveobuhvatne analize tijela. Ovo je jedina metoda u Hrvatskoj koja ima potporu Ureda za zdravstvo Grada Zagreba, Zagrebačkog dijabetičkog društva i Udruge za prevenciju prekomjerne težine. A ono što je važno napomenuti to je i jedina metoda mršavljenja bazirana za rezultatima istraživanja dvaju Nobelovaca. Tražimo partnere – kupce franšize Ako i vi želite otvoriti Body creator centar u Vašem gradu i pridružiti se našoj uspješnoj obitelji javite se na Body Creator su specijalizirani centari za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženske figure. Njihova jedinstvena metoda uklanjanja suvišnih kilograma već 15 godina svojim klijenticama donosi osmjeh na lica, a temelji se na termo-slim učinku koji obvezuje na aktivnu vježbu u posebnim termo-aktivnim uvjetima. Reaktivacija cirkulacije i enzima, učvršćivanje muskulature te otklanjanje posljedica prejedanja, debljine i svakodnevnog stresa samo su dio rezultata ove iznimne metode. Zajednički nazivnik za sva nastojanja da se postane i ostane zdrav i vitak, kao i usluge koje pružaju ovi specijalizirani Centri, izražen je kroz njihovu viziju po kojoj se svaka žena mora dobro osjećati u vlastitom tijelu. Body Creator Vas poziva da prihvatite taj dobar osjećaj i bacite u zaborav probleme s prekomjernom težinom, celulitom te bolestima kralježnice, krvožilnog sustava i kože. Body Creator Vam nudi individualizirane programe, sklopljene nakon sveobuhvatne analize tijela.

Radno vrijeme:

Pon.srijeda, petak 12-20, Utorak, četvrtak 8-16, subota po potrebi

Adresa i kontakt:

Anina ulica 80, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/2018557, 099/3544348
info@bodycreator.com
http://bodycreator.com/