Pregled za kontaktne leće i jedan par mekanih leća!

-25%
39,82 €
53,09 €
-25%
53,09 € 39,82 €
Ponuda istekla

Naočale Vas sputavaju? Leće su idealno rješenje za Vaše oči!
U današnje vrijeme sve je više osoba koje su kratkovidne, dalekovidne ili imaju astigmatizam i žele riješiti svoj problem vida uz kontaktne leće. Bilo da se bavite sportom ili iz estetskih razloga, kontaktne leće su jako dobar odabir za Vaše oči. Istina je da u početku osjećate "nešto" u očima, ali s vremenom se oko adaptira, a nošenje kontaktnih leća postaje udobno, baš kao da ih i nema. Kontaktna leća je medicinski proizvod izrađen iz plastičnog materijala koja se stavlja na površinu rožnice, a namijenjena je ispravljanju vidnih grešaka poput kratkovidnosti, dalekovidnosti, astigmatizma i presbiopije.

Izbor kontaktnih leća je danas zaista bogat i raznovrsan, no mogu se podijeliti u nekoliko katergorija, s obzirom na materijal iz kojeg su izrađene i vremenu potrebnom za njihovu zamjenu:

  • Tvrde kontaktne leće
  • Tvrde plinopropusne leće
  • Meke kontaktne leće
  • Zamjenske kontaktne

Što češće mijenate vaše leće novim parom, to će vaše oko biti zdravije. Nikada ne nosite leće duže nego što vam je to preporučio vaš oftalmolog, kako biste izbjegli mogućnost očnih infekcija. Kada se leća prvi puta nađe na oku, garantirano ne izaziva osjećaj bola, jer ju postavljaju stručnjaci, čijim se vještim i sigurnim rukama bez straha možete prepustiti.

U oftalmološkoj poliklinici Knezović Vision Group pri radu s pacijentima naglašen je individualan pristup, jer nema jednakih slučajeva ili dijagnoza, svaki čovjek je poseban, originalan.

"Bilo da se bavite sportom ili iz estetskih razloga, kontaktne leće su jako dobar odabir za Vaše oči."
dr.sc. Igor Knezović, dr.med.

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: specijalistički pregled, jedan par mekanih kontaktnih leća, otopinu s kutijicom za leća od 30 ml.
  • Cjenik zdravstvenih usluga možete pogledati ovdje.
  • Najava 2 dana unaprijed na 01/6677-222.
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Poliklinika Knezović za oftalmologiju

Poliklinika Knezović za oftalmologiju je medicinska ustanova koja se prvenstveno bavi bolestima oka. U svakodnevnoj praksi pokušavamo integrirati najprestižnija tehnička dostignuća današnjice uz maksimalnu stručnost i posvećenost.

Radno vrijeme:

Pon: 09-21 Uto-Pet: 09-19 Sub: po dogovoru

Adresa i kontakt:

Green Gold poslovni centar, toranj V1, 8.kat Ulica grada Vukovara 269f | Karta
Telefon: 01/6677-222, 098/9973-929
info@knezovic.com.hr
http://www.knezovic.com.hr