Pregled, tretman kralježnice i namještanje atlasa - za čak 65% popusta!

-65%
300,00 Kn
850,00 Kn
-65%
850,00 Kn 300,00 Kn
Ponuda istekla

Boli li Vas vrat, leđa, ramena ili glava? Imate povremene ili učestale vrtoglavice? Bole vas ili vam trnu ramena ili ruke? Otiču vam šake? Dijagnosticiran vam je cervikobrahijalni sindrom? Imate brojne druge probleme, a posjetili ste brojne doktore, obavili još više pretraga, ali odgovore na vaša pitanja i dalje nemate? 

Možda je vrijeme da provjerite stanje vaše kralježnice? Kralježnica je glavni regulator i zaštitnik centralnog živčanog sustava, a taj sustav koordinira i upravlja svim funkcijama ljudskog organizma.

Učinite pravu stvar za svoju kralježnicu uz pomoć vrhunskih specijalista!

Otkrijte sve blagodati kiropraktike i bezbolnih tehnika korekcije kralježnice u ordinaciji Američke kiropraktike.

Kiropraktika je prirodna metoda liječenja bez lijekova i njihovih nuspojava! Znanstveno je dokazano da je kiropraktika apsolutno bezbolna i sigurna. Dakako, pod uvjetom da je izvodi doktor kiropraktike. Godišnje se oko milijun osoba u svijetu obraća doktorima kiropraktike!

Pregled započinje procjenom stanja, pregledom dokumentacije, RTG, MR ili CT snimaka ako postoje, ortopedsko-neurološkim testovima, te evaluacijom kralježnice. Kako svaki korisnik ima drugačiji problem naglasak se stavlja na individualnom pristupu i kreiranju plana terapije. O metodama, vrsti, tehnikama i opsegu terapije odlučuje se na licu mjesta uz suglasnost korisnika, nakon procjene stanja.

Namještanjem Atlasa smanjuju se specifični simptomi kao što su vrtoglavice, migrene, tinitus (zujanje u ušima) i drugi. No isto tako dolazi do korekcije podešavanja cijele kralježnice što pozitivno utječe na opće stanje organizama. 

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: pregled, kiropraktički tretman i namještanje atlasa
  • Najava 2 dana unaprijed na brojeve: 01/ 4613 981, 098/ 9104 505
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Dr Robert Lon Johnson d.o.o.

Trgovačko društvo Dr. Robert Lon Johnson d.o.o. posluje od 2004. godine pod nazivom Američka Kiropraktika. U to vrijeme stalni tim čine dr. Robert Lon Johnson, Ivana Ljubas i Katarina Lovrić. Nakon godina rada provedenih u struci te konstantne edukacije i usavršavanja na profesionalnom polju, te stjecanja certfikata “Structural Osteopathy and Soft Chiropractic” na Ackermann College of Chiropractic pod mentorstvom doktora kiropraktike g. Johnsona, Katarina Lovrić Ivezić i Ivana Ljubas 2012. g. samostalno nastavljaju praksu, dok g. Johnson odlazi u zasluženu mirovinu. Godine 2013. u ordinaciju se osim kiropraktike uvode i fizikalna terapija, dekompresijska terapija, te medicinska masaža kako bi se upotpunio i proširio spektar djelovanja terapje, koja se primjenjuje na različite simptome uzrokovane disfunkcijom kralježnice i lokomotornog sustava, te kod sportskih ozljeda.

Radno vrijeme:

Pon, sri: 10h-13h / 15h-19h Uto, čet: 15h-19h Pet: 10h-13h Isključivo uz predbilježbu ili prema dogovoru!

Adresa i kontakt:

Horvaćanska cesta 168, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/4613-981, 098/9104-505
americka.kiropraktika@gmail.com
http://www.americkakiropraktika.hr/