Parcijalna medicinska (ortopedska, terapijska) masaža!

-50%
10,62 €
21,24 €
-50%
21,24 € 10,62 €
Ponuda istekla

Medicinska masaža je jedna od najdjelotvornijih vrsta masaža i jednostavan alat za postizanje brzog i efikasnog rezultata različitih poremećaja u organizmu. Medicinska masaža na sveobuhvatan način vrši mobilizaciju mekih tkiva koja se sastoji od vezivnog-tkivne masaže, mišićne mobilizacije, Trigger point terapije, mobilizacije kože i potkožnog tkiva, fascija koje prožimaju cijelo tijelo. U medicinskoj masaži fizioterapeut ispituje i otkriva patologiju mekih struktura (koža, fascije, mišići). Uklanjanjem patoloških naznaka dovodi do neposrednih rezultata kojem je za cilj smanjenje boli. Istodobno ova vrsta masaže poboljšava cirkulaciju dovodeći kisik i ostale hranjive tvari do tkiva, ublažava napetost mišića, snižava razinu hormona stresa i povoljno djeluje na imunološki sustav, povećava fleksibilnost i mobilnost zglobova, sudjeluje u eliminaciji mliječne kiseline i toksina.

Uspješno se koristi se kod mnogih stanja - bolovi u leđima, glavobolje, migrene, različita mišićna stanja(kontraktura, istegnuća), deformiteti, disbalans u posturalnoj prilagodbi, stres i njegove posljedice, sindromi prenaprezanja, sportske povrede, stanja nakon operacija i ozljeda, cirkulatorni i dišni problemi, kao uvod u neku drugu manuelnu terapiju i dr. Većina ljudi se poslije masaže osjeća mirno i opušteno. Preporučljivo je konzumiranje tekućine nakon masaže. 

*Masaža se ne preporuča kod zaraznih bolesti kože, osipa, otvorenih rana, upala, stanja neposredno nakon operacije, kemoterapije ili zračenja, proširenih vena, abdominalnih hernija, dekompenziranog srca, malignih oboljenja.

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: medicinsku masažu odabranog dijela tijela u trajanju 20 min
  • Masažu izvodi fizioterapeut
  • Cjenik zdravstvenih usluga možete pogledati ovdje.
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!
  • VAŽNO! Masaža se ne preporuča kod zaraznih bolesti kože, osipa, otvorenih rana, upala, stanja neposredno nakon operacije, kemoterapije ili zračenja, proširenih vena, abdominalnih hernija, dekompenziranog srca, malignih oboljenja.

Ustanova Medeor

Ustanova za zdravstvenu njegu u kući i fizikalnu terapiju u kući MEDEOR je zdravstvena ustanova koja djeluje od 2002. godine, a pruža usluge ambulantne fizikalne terapije, fizikalne terapije bolesnika u kući i zdravstvene njege u kući na adresi Koturaška 71 u Zagrebu. Ustanova MEDEOR posjeduje dozvolu za rad Ministarstva zdravstva. Osnivač i ravnatelj Ustanove je Bojan Nasteski, bacc. fizioterapije sa dugogodišnjim iskustvom u terapiji bolesnika te u radu sa profesionalnim sportašima u zemlji i inozemstvu.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - petak : 8-20h

Adresa i kontakt:

Koturaška ulica 71, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/6171-274
medeor@medeor.hr
http://www.medeor.hr/hr/