CONFUTURA d.o.o., kao posrednik organizira promotivnu prodaju proizvoda ili usluga putem interaktivne internet stranice www.eKlinika.hr.
Svi poslovni partneri odobravaju promotivne popuste na proizvode ili usluge pod uvjetom daeKlinika.hr uspije u dogovorenom određenom vremenskom razdoblju prikupiti minimalni broj kupaca za iste.

CONFUTURA d.o.o.

nije vlasnik ni proizvoda ni usluga koje promotivno nudi na svojoj internet stranici, pa niti ne može biti odgovorna za nedostatke ili za bilo kakve druge probleme nastale prilikom korištenja usluga ili proizvoda koje nudi.
Partner kao vlasnik se obavezuje da ugovorenu uslugu ili proizvod isporuči na najkvalitetniji način, poštujući standarde kvalitete, a eklinika.hr, kao organizator promotivne prodaje, ima obvezu organizirati istu po najvišim standardima poslovanja.
Za sve eventualne nedostatke u pružanju usluga ili proizvoda odgovoran je isključivo partner.
Vlasnik i izdavač potvrde je određeni partner i kao takav je u potpunosti odgovoran za sve eventualne ozljede, bolesti, štete, potraživanja, odgovornosti i troškove korisnika, odnosno kupca. Potvrde služe kao dokaz o kupnji određene usluge ili proizvoda. Nakon uspješno završene promotivne prodaje proizvoda ili usluge potvrde se izdaju kupcu istih ili na ime koje odredi kupac. Potvrde obavezno moraju sadržavati oznaku ili broj potvrde, vrstu ili model usluge ili proizvoda, rok iskoristivosti potvrde, te po potrebi i druge podatke. Sve izdane potvrde kupcima od straneeKlinika.hr podložne su uvjetima i pravilima eKlinika.hr, kao i uvjetima i pravilima partnera koji sudjeluje u određenoj promotivnoj prodaji.
Rezervacijom tj. narudžbom promotivne ponude suglasni ste da se vaša kartica tereti isključivo, i samo ako promotivna prodaja bude uspješna. U slučaju da promotivna prodaja ne uspije, vaša se kartica neće teretiti. Iznosi koji su uplaćeni putem Internet bankarstva ili opće uplatnice biti će vraćeni u cijelosti.
Rezervacije tj. narudžbe zaprimaju se jednokratno na cjelokupni iznos.
Otvaranje korisničkog računa savjetujemo kako bi vi imali jednostavan pristup ispisa vaših potvrda i narudžbi, pregledu ranijih kupovina te kako bi lakše uređivali vaše postavke.

Uvjeti i pravila korištenja potvrda:

•    potvrda se odnosi samo na uslugu koju prodaje partner i ne može se odnositi na troškove poštarine ili manipulativne troškove, osim ako je drugačije navedeno u napomenama ponude
•    samo jedna potvrda se smije koristiti po narudžbi, osim ako partner ne odredi drugačije,
•    niti eklinika.hr niti partner nisu odgovorni za izgubljenu ili ukradenu potvrdu,
•    svaka upotreba potvrde koja nije u skladu s uvjetima i pravilima korištenja biti će poništena,
•    potvrda se ne može kombinirati sa potvrdama drugih osoba, ne može se umnožavati niti prodavati osim u slučaju ako je izričito određeno u pojedinoj promotivnoj prodaji,
•    potvrda vrijedi do isteka koji je na njoj naznačen i ne može se produživati.

PRIVATNOST PODATAKA

CONFUTURA d.o.o.  sa sjedištem u Zagrebu (dalje u tekstu: eKlinika.hr) se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici eKlinika.hr i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi eKlinika.hr. Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto i eKlinika.hr ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.
eKlinika.hr ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnikaeKlinika.hr. Registracijom ili kupovinom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.

IZJAVA O SIGURNOSTI

eKlinika.hr se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.
Transakcije plaćanja kreditnim i/ili debitnim karticama obavljaju se zaštićenim protokolom SSL uz uporabu 256-bitne enkripcije, što se u svijetu smatra sigurnim načinom obavljanja novčanih transakcija.

American Express -Jamstvo sigurne online kupnje MasterCard SecureCode Verified by Visa