MAMA FIT program by Body Creator

-74%
2.990,00 Kn
11.500,00 Kn
-74%
11.500,00 Kn 2.990,00 Kn
Kupi

Trudnoća je vrijeme velikih promjena u tijelu žene. Osim promjena u potkožnom masnom tkivu, promjene su vidljive i na površini tijela u obliku strija, a nastaju oštećenjem vezivnog tkiva uslijed prebrzog rastezanja kože. Zato je Body Creator pripremio poseban Mama fit program s tretmanima koji djeluju upravo na ciljane dijelove tijela i pomažu bržem vraćanju mladih mama u svoju idealnu liniju.

37 usluga po punoj cijeni 11.500kn, ekskluzivno na eKlinici 2990 kn uz besplatno održavanje postignutih rezultata u periodu od 6 mjeseci.

Napomene

  • 37 usluga
  • 10 aktivnih vježbanja u Termo slim kapsuli
  • 10 LPG Endermologie terapija vakumskom masažom
  • 5 tretmana tonifikacije grudi
  • 5 tretmana tonifikacije trbuha
  • 5 tretmana u infra crvenoj kapsuli
  • Stručna analiza tijela
  • Nutricionističko savjetovanje i dijetoterapija
  • Asistencija tokom programa s korekcijom terapija i tretmana za što bolje rezultate

BODY CREATOR

Body Creator su specijalizirani centari za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženske figure. Njihova jedinstvena metoda uklanjanja suvišnih kilograma već 15 godina svojim klijenticama donosi osmjeh na lica, a temelji se na termo-slim učinku koji obvezuje na aktivnu vježbu u posebnim termo-aktivnim uvjetima. Reaktivacija cirkulacije i enzima, učvršćivanje muskulature te otklanjanje posljedica prejedanja, debljine i svakodnevnog stresa samo su dio rezultata ove iznimne metode. Zajednički nazivnik za sva nastojanja da se postane i ostane zdrav i vitak, kao i usluge koje pružaju ovi specijalizirani Centri, izražen je kroz njihovu viziju po kojoj se svaka žena mora dobro osjećati u vlastitom tijelu. Body Creator Vas poziva da prihvatite taj dobar osjećaj i bacite u zaborav probleme s prekomjernom težinom, celulitom te bolestima kralježnice, krvožilnog sustava i kože. Body Creator Vam nudi individualizirane programe, sklopljene nakon sveobuhvatne analize tijela. Ovo je jedina metoda u Hrvatskoj koja ima potporu Ureda za zdravstvo Grada Zagreba, Zagrebačkog dijabetičkog društva i Udruge za prevenciju prekomjerne težine. A ono što je važno napomenuti to je i jedina metoda mršavljenja bazirana za rezultatima istraživanja dvaju Nobelovaca. Tražimo partnere – kupce franšize Ako i vi želite otvoriti Body creator centar u Vašem gradu i pridružiti se našoj uspješnoj obitelji javite se na Body Creator su specijalizirani centari za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženske figure. Njihova jedinstvena metoda uklanjanja suvišnih kilograma već 15 godina svojim klijenticama donosi osmjeh na lica, a temelji se na termo-slim učinku koji obvezuje na aktivnu vježbu u posebnim termo-aktivnim uvjetima. Reaktivacija cirkulacije i enzima, učvršćivanje muskulature te otklanjanje posljedica prejedanja, debljine i svakodnevnog stresa samo su dio rezultata ove iznimne metode. Zajednički nazivnik za sva nastojanja da se postane i ostane zdrav i vitak, kao i usluge koje pružaju ovi specijalizirani Centri, izražen je kroz njihovu viziju po kojoj se svaka žena mora dobro osjećati u vlastitom tijelu. Body Creator Vas poziva da prihvatite taj dobar osjećaj i bacite u zaborav probleme s prekomjernom težinom, celulitom te bolestima kralježnice, krvožilnog sustava i kože. Body Creator Vam nudi individualizirane programe, sklopljene nakon sveobuhvatne analize tijela.

Radno vrijeme:

Pon.srijeda, petak 12-20, Utorak, četvrtak 8-16, subota po potrebi

Adresa i kontakt:

Anina ulica 80, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/2018557, 099/3544348
info@bodycreator.com
http://bodycreator.com/