Magnetska rezonanca snimanje slabinske (lumbosakralne) kralježnice

-25%
159,27 €
212,36 €
-25%
212,36 € 159,27 €
Ponuda istekla

Križobolja - 80% stanovništva ima ili je imalo najmanje jednom u životu križobolju!
Od svih bolova, bol u lumbosakralnoj kralješnici je najčešća. Ona uzrokuje gubitak radne sposobnosti i jedan je od najčešćih uzroka onesposobljenosti kod osoba mlađih od 45 godina. Premda se križobolja javlja uglavnom u srednjoj i starijoj dobi, može se javiti već u mlađim dobnim skupinama. Križobolja zahtijeva brzu liječničku pomoć, stoga je pravovremena dijagnoza i početak liječenja od presudne važnosti za kvalitetan oporavak.

Poliklinika za radiologiju i neurologiju Dijagnostika 2000 prva je privatna dijagnostička ustanova u Hrvatskoj opremljena aparatom za magnetsku rezonancu (MR). Snimanja obavljaju ing. med. radiologije s višegodišnjim iskustvom, a pretragu prate i promptno interpretiraju nalaze vrhunski stručnjaci pojedinih područja radiologije s 15-godišnjim iskustvom rada na MR-u, te više od 20- godišnjim iskustvom rada na CT-u.

"Uzroci bolova u donjem dijelu kralježnice mogu biti brojni, stoga je važno napraviti kvalitetne pretrage kako bi se ustanovila točna dijagnoza."
dr. med. Bojan Jernej, specijalist radiolog

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: MR lumbosakralne (slabinske) kralježnice.
  • Postupak snimanja magnetskom rezonancom traje 30min.
  • Cjenik zdravstvenih usluga možete pogledati ovdje.
  • Najava 2 dana unaprijed na 01/4556-282.
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Dijagnostika 2000 - Poliklinika za radiologiju i neurologiju

Znanjem i dugogodišnjim iskustvom svojih djelatnika, djelom stečenim i u inozemstvu, Dijagnostika 2000 postala je centar izvrsnosti, Zasnovan na svjetskim standardima organizacije rada, prvenstveno u radiološkoj struci, uz neprestano praćenje i usavršavanje najsuvremenijih dijagnostičkih metoda.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak: 8-16h

Adresa i kontakt:

Martićeva ulica 63A, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/4556-282, 01/4640-902
info@dijagnostika2000.hr
http://www.dijagnostika2000.hr/