Magnetska rezonanca grudne (torakalne) kralježnice

-25%
159,27 €
212,36 €
-25%
212,36 € 159,27 €
Ponuda istekla

Gotovo 70% populacije u nekom trenutku života osjeti bol u prsnom dijelu kralježnice!
Najčešći bolovi koji nas ometaju u svakodnevnim aktivnostima su bolovi u grudnoj (torakalnoj) kralježnici. Kako takvi bolovi nisu nepodnošljivi za razliku od križobolje često puta takvu bol zapostavljamo. Prsna kralježnica sastoji od 12 kralježaka i nalazi se između vratnog i slabinskog dijela kralježnice, složene je građe i može uzrokovati puno boli i nelagode. Važan je dio potpornja tijelu i uspravnog stava, a kako se na nju veže i 12 rebara, ona ujedno unutarnje organe štiti od ozljeda.

Poliklinika za radiologiju i neurologiju Dijagnostika 2000 prva je privatna dijagnostička ustanova u Hrvatskoj opremljena aparatom za magnetsku rezonancu (MR). Snimanja obavljaju ing. med. radiologije s višegodišnjim iskustvom, a pretragu prate i promptno interpretiraju nalaze vrhunski stručnjaci pojedinih područja radiologije s 15-godišnjim iskustvom rada na MR-u, te više od 20- godišnjim iskustvom rada na CT-u.

"Uzroci bolova u prsima mogu biti brojni, stoga je važno napraviti kvalitetne pretrage kako bi se ustanovila točna dijagnoza."
dr. med. Bojan Jernej, specijalist radiolog

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: MR grudne (torakalne) kralježnice.
  • Postupak snimanja magnetskom rezonancom traje 30min.
  • Cjenik zdravstvenih usluga možete pogledati ovdje.
  • Najava 2 dana unaprijed na 01/4556-282.
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Dijagnostika 2000 - Poliklinika za radiologiju i neurologiju

Znanjem i dugogodišnjim iskustvom svojih djelatnika, djelom stečenim i u inozemstvu, Dijagnostika 2000 postala je centar izvrsnosti, Zasnovan na svjetskim standardima organizacije rada, prvenstveno u radiološkoj struci, uz neprestano praćenje i usavršavanje najsuvremenijih dijagnostičkih metoda.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak: 8-16h

Adresa i kontakt:

Martićeva ulica 63A, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/4556-282, 01/4640-902
info@dijagnostika2000.hr
http://www.dijagnostika2000.hr/