Lasersko odstranjivanje kondiloma u Poliklinici Vili!

-25%
119,45 €
159,27 €
-25%
159,27 € 119,45 €
Ponuda istekla

Najčešći oblici bolesti su izrasline na koži ili na sluznicama, koje se obično označavaju kao spolne bradavice ili kondilomi.
Kondilomi (condylomata acuminata, genitalne bradavice) su jedna od najčešćih seksualno prenosivih bolesti. Kondilomi izgledaju kao bradavice na prstu, mogu biti male (oko 1 milimetar) ili pak mnogo veće. Kao i ostale bradavice koje se javljaju na drugim djelovima kože, gentialne bradavice su izazvane virusom - Human Papilloma Virus, HPV. Postoji više od 100 tipova humanog papiloma virusa ali samo nekoliko visoko zaraznih tipova izaziva kondilome. Ovi tipovi virusa se prenose seksualnim kontaktom sa inficiranom osobom.

Najčešće je moguće vidjeti bradavice u genitalnom predjelu te je moguća i pojava peckanja ili svrbeža, a često puta kondilomi ne izazivanju nikakve simptome. Kondilomi mogu biti ozbiljan zdravstveni problem i ne treba odlagati liječenje.

Jedna od do sada najefikasnijih metoda liječenja kondiloma je kirurški laser. Laserska zraka je visoko koncentriran i snažan snop svjetlosti na različite načine stupa u interakciji sa tkivom. Zbog tih fizičkih karakteristika laserska zraka se može koristiti za vaporizaciju (isparavanje) promjene ili se zraka veće jačine koristiti kao kirurški nož.
 
Prednost laserske tehnike kod ovakvih operacije jeste velika preciznost, te nema krvi, jer se uklanja samo promijenjeno tkivo. Pri tome, snop laserkog zraka ubija sve viruse, bakterije i gljivice tako da operativno polje ostaje potpuno sterilizirano što ubrzava zarastanje rane bez postoperativnih ožiljaka i  deformacija.

U poliklinici VILI u ugodnoj atmosferi dočekati će vas ljubazno osoblje te specijalisti s dugogodišnjim iskustvom. Najbolja preporuka su vrhunski stručnjaci koji svoj poziv obavljaju profesionalno i sa srcem.

"Lasersko odstranjivanje kondiloma spada u sigurne metoda skidanja kondiloma u trudnoći."
dr.sc. Erden Radončić, specijalist ginekologije i opstetricije, subspecijalist humane reprodukcije

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: lasersko odstranjivanje kondiloma i lokalnu anesteziju za žene
  • Cjenik zdravstvenih usluga možete pogledati ovdje.
  • Najava 2 dana unaprijed na 01/4846-060, 01/4846-061.
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Poliklinika VILI

Polikliniku Vili osnovala je 1997. godine prof.dr.sc. Višnja Milković Latin nakon tridesetogodišnjeg iskustva kao voditelj Odjela za antnatalnu dijagnostiku u Klinici za ženske bolesti i porode Petrova i Centra za perinatalnu medicinu Klinike za ginekologiju i porode KB Sveti Duh.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak: 9-18h

Adresa i kontakt:

Ilica 191, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/4846-060, 4846-061
vili@poliklinika-vili.hr
http://www.poliklinika-vili.hr/