Lasersko liječenje svih oblika CIN-a

-25%
199,08 €
265,45 €
-25%
265,45 € 199,08 €
Kupi

Ukoliko imate određene promjene na grliću maternice izaberite najprihvatljiviju metodu liječenja uz pomoć lasera.
Vrlo je važno na vrijeme djelovati i poduzeti nešto kako bi očuvali svoje zdravlje. Preinvazivne, intraepitelne promjene vrata maternice obično su asimptomatske, te se uglavnom otkrivaju rutinskim uzimanjem obriska vagine, cerviksa i endocerviksa (VCE) za citološku analizu (papa-test), kolposkopijom. Vrlo je važno na vrijeme djelovati i poduzeti nešto kako bi očuvali svoje zdravlje.

Medikamentno liječenje CIN-a uzrokovanog HPV-om za sada nije dalo očekivane rezultate, te su nam uglavnom na raspolaganju kirurške metode liječenja.
Jedna od do sada najefikasnijih metoda liječenja početnih promjena na grliću materice je kirurški laser. Laserska zraka je visoko koncentriran i snažan snop svjetlosti na različite načine stupa u interakciji sa tkivom. Zbog tih fizičkih karakteristika laserska zraka se može koristiti za vaporizaciju (isparavanje) promjene ili se zraka veće jačine koristiti kao kirurški nož.

Prednost laserske tehnike kod ovakvih operacije je velika preciznost, te nema krvi, jer se uklanja samo promijenjeno tkivo. Pri tome, snop laserkog zraka ubija sve viruse, bakterije i gljivice tako da operativno polje ostaje potpuno sterilizirano što ubrzava zarastanje rane bez postoperativnih ožiljaka i deformacija.
 
Kako se oboljenje javlja u sve mlađoj populaciji, među ženama koje nisu rađale, zbog očuvanja funkcije grlića materice, laser je jedna od najprihvatljivijih metoda izbora liječenja. Sve intervencije se izvode ambulantno, ne zahtijevaju opću anesteziju i pacijentica nakon pola sata ide kući.

U poliklinici VILI u ugodnoj atmosferi dočekati će vas ljubazno osoblje te specijalisti s dugogodišnjim iskustvom. Najbolja preporuka su vrhunski stručnjaci koji svoj poziv obavljaju profesionalno i sa srcem.

"Učestalost cervikalne intraepitelne neoplazije se procjenjuje na 2 - 5% svih žena, a maligni potencijal na 10 - 15%."
dr.sc. Erden Radončić, specijalist ginekologije i opstetricije, subspecijalist humane reprodukcije

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: lasersko liječenje svih oblika CIN-a (CIN 1, CIN 2 ili CIN 3), lokalnu anesteziju.
  • Cjenik zdravstvenih usluga možete pogledati ovdje.
  • Najava 2 dana unaprijed na 01/4846-060, 01/4846-061.
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Poliklinika VILI

Polikliniku Vili osnovala je 1997. godine prof.dr.sc. Višnja Milković Latin nakon tridesetogodišnjeg iskustva kao voditelj Odjela za antnatalnu dijagnostiku u Klinici za ženske bolesti i porode Petrova i Centra za perinatalnu medicinu Klinike za ginekologiju i porode KB Sveti Duh.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak: 9-18h

Adresa i kontakt:

Ilica 191, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/4846-060, 4846-061
vili@poliklinika-vili.hr
http://www.poliklinika-vili.hr/