Genetska analiza za dijete

-21%
524,26 €
660,30 €
-21%
660,30 € 524,26 €
Ponuda istekla

Budite brži od bolesti! 

Cjelokupan plan našeg organizma zapisan je u genima. Geni određuju naše jake strane, ali nose i sklonosti za razvoj pojedinih bolesti. 

Genetske predispozicije za pojedine bolesti možemo saznati pomoću genetske analize koja je vrlo moćan alat. Vrijedne informacije dobivene genetskom analizom omogućuju smanjivanje rizika odnosno prevenciju bolesti. Jednom napravimo genetsku analizu za cijeli život.

Ona ne prikazuje naše trenutno zdravstveno stanje- za to su potrebni medicinski pregledi. Dakle, ne radi se o dijagnozi.  

Genetska analiza olakšava razumjeti funkcioniranje našeg organizma te pruža korisne savjete o prevenciji i smanjenju rizika za vas i vašu obitelj.  Postupak je vrlo jednostavan, potrebno je dati uzorak vaše sline koji se potom pregleda u laboratoriju za genetske analize.

KONAČNE REZULTATE DOBIJETE U OBLIKU GENETSKE PERSONALNE KNJIGE U ROKU OD 30 DANA.

Cilj je da nikada ne budete pacijent, nego gospodar svoga zdravlja koji zna najbitnije informacije o sebi te stvara životne navike prema vlastitom genetskom kodu.

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: genetsku analizu za dijete
  • Najava 2 dana unaprijed na broj: 091 2137 015
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Preventus

Adresa i kontakt:

Hrvatska | Karta