Blefaroplastika - Estetska korekcija očnih kapaka za mladenački izgled Vašeg pogleda

-25%
398,17 €
530,89 €
-25%
530,89 € 398,17 €
Ponuda istekla

Osvježite svoje lice tako da se riješite vrećica ispod očiju koje Vas čine umornima!
Svake godine, stotine tisuća žena i muškaraca odabiru blefaroplastiku da bi poboljšali vlastiti izgled. Obješene vjeđe čine ljude starijima, a također mogu oslabiti i funkciju vida. Kako bi trajno popravili ove teškoće te otklonili tjestaste, vrećaste, formacije ispod očiju koje daju čovjeku izmučen i umoran izgled, sve više ljudi se odlučuje za kirurški zahvat blefaroplastika kojim se uklanja višak kože i masnog tkiva vjeđa, a koji se provodi zbog estetskih ili funkcionalnih razloga. Budući da koža na vjeđama (kapcima) najbrže gubi elasticitet i konzistenciju, operativni zahvat je vrlo efektan, a puni učinak se očituje već za tjedan dana.

Što je potrebno prije operacije?
Preoperativno je potrebno učiniti detaljan pregled kako bi se isključile određene bolesti kod kojih nije indicirana blefaroplastika (neke neurološke bolesti, poremećaji zgrušavanja krvi, određena oftalmološka stanja i sl.).

Kako izgleda sam operativni zahvat?
Operacija se izvodi pod lokalnom anestezijom i potpuno je bezbolna. Upravo radi preciznosti same izvedbe, operacija traje oko sat vremena. Kroz kožu i periorbitalni mišić vrši se zahvat modernim aparatom Ellman, gdje se visokofrekventnom energijom u isti mah i reže i zaustavlja krvarenje. Postupak je bez termalnog učinka (prženje okolne kože), a rubovi rane precizni i pravilnog oblika. Šav se stavlja kroz kožu (intradermalni način šivanja), tako da nakon skidanja šava (7 dana nakon operacije) ne ostaje trajni ožiljak.

Što je bitno za uspješnu operacije?
Za dobar uspjeh operacije važno je nježno postupanje s tkivom, pažljivo zaustavljanje krvarenja tijekom operacije i precizna kirurška tehnika.

Zahvat blefaroplastike rade specijalisti oftalmolozi, koji su vrlo dobro upoznati s anatomskim strukturama oko očiju, koje se rekonstruiraju po slojevima. Takvim pristupom dobivamo vrlo zadovoljne pacijente, s evidentnim poboljšanjem i pravilnim izgledom poslije operacije.

U oftalmološkoj poliklinici Knezović Vision Group pri radu s pacijentima naglašen je individualan pristup, jer nema jednakih slučajeva ili dijagnoza, svaki čovjek je poseban, originalan.

"Suvišna koža i masno tkivo na očnim kapcima mogu se odstraniti samo operativnim zahvatom - BLEFAROPLASTIKOM."
dr.sc. Igor Knezović, dr.med.

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: estetsku korekciju jednog očnog kapka specijalnim radiofrekventnim uređajem Ellman.
  • Cjenik zdravstvenih usluga možete pogledati ovdje.
  • Najava 2 dana unaprijed na 01/6677-222.
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Poliklinika Knezović za oftalmologiju

Poliklinika Knezović za oftalmologiju je medicinska ustanova koja se prvenstveno bavi bolestima oka. U svakodnevnoj praksi pokušavamo integrirati najprestižnija tehnička dostignuća današnjice uz maksimalnu stručnost i posvećenost.

Radno vrijeme:

Pon: 09-21 Uto-Pet: 09-19 Sub: po dogovoru

Adresa i kontakt:

Green Gold poslovni centar, toranj V1, 8.kat Ulica grada Vukovara 269f | Karta
Telefon: 01/6677-222, 098/9973-929
info@knezovic.com.hr
http://www.knezovic.com.hr