Alergološko testiranje biorezonancijom u Nado centru!

-20%
42,47 €
53,09 €
-20%
53,09 € 42,47 €
Ponuda istekla

Alergija je prekomjerna reakcija organizma na specifične, inače neškodljive tvari, poznate pod zajedničkim imenom alergeni. Uzrokovana je reakcijom vlastitog imunološkog sustava, koji inače štiti tijelo od raznih oboljenja, tako što stvara antitijela koja se bore protiv bakterija, virusa i ostalih „stranih“ tvari koje zajedničkim imenom zovemo antigeni. Međutim ponekad, imunološki sustav reagira pretjerano, te pokušava zaštititi organizam od inače neštetnih tvari koje se nalaze u našem okolišu. Kod osoba koje nisu alergične, obrambeni sustav prepoznaje alergene (antigeni koji izazivaju alergijsku reakciju) kao bezazlene tvari pa ništa i ne poduzima pri susretu s njima dok kod alergičnih osoba obrambeni sustav reagira burno kao da je posrijedi „velika opasnost“, stvara velike količine antitijela (IgE), dolazi do burne reakcije antigen – antitijelo, te se tako razvijaju simptomi alergije.

U Nado centru zdravlja radi se alergološki pregled biorezonancijom. Isto tako radi se i desenzibilizacija na utvrđene alergene.

Biorezonantna terapija komplementarna je medicinska  metoda koja se temelji na kvantnoj fizici. Svaka tvar u našem okruženju titra, od atoma i molekula, preko stanica, tkiva i organa do planeta, zvijezda i čitavog univerzuma.

Stanice imaju svoj jedinstveni „prirodni obrazac“ titranja, a dođe li do blokade ili poremećaja ovog prirodnog tijeka energije, javljaju se patološka stanja, odnosno bolesti. Biorezonantnom terapijom uklanja se ova patogena blokada, omogućujući organizmu samopomoć.

Biorezonantna terapija je neinvazivna, nema poznatih štetnih nuspojava, ne uključuje uporabu lijekova, tretmani traju relativno kratko, testiranje je bezbolno, „nema pikanja“ niti vađenja krvi (djeci to izgleda kao igra), ruke se drže na elektrodama, ne osjeti se ništa, a kod primjene nema neugodnih nuspojava. Tretmani se rade jedanput tjedno, osim kod teških akutnih stanja kad se provode češće.

Za alergološki pregled ili terapiju desenzibilizacije ne treba nikakva priprema, nema kontraindikacija, nema vađenja krvi i sl. 

U Nado centru radimo pretrage na preko 1000 alergena, često testiramo donesene alergene, npr kućnu prašinu, deterdžente, parfeme, zubne implantate, vodu iz vodovoda ili bunara, i sl., a uspješnost postupka desenzibilizacije vrlo je visoka, naročito kod djece.

Isto tako radimo testiranje i tretman kod intolerancije na hranu. Kod intolerancije na hranu (ili tvari iz okruženja) mogu nastati slične vidljive reakcije: osip na tijelu, umor, „težina“ u probavnom traktu i sl, ali nema povišenja razine IgE kao kod alergije.

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: Alergološki pregled biorezonancijom
  • Najava 2 dana unaprijed na broj:  01/6408-555 
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje! 
  • Pregled traje oko sat vremena

Nado centar zdravlja

Nado centar je započeo sa radom 2000. godine, a u Zagrebu se otvara centar 2009. godine koji se nalazi u Kranjčevićevoj ulici 36, na prvom katu (Trešnjevka,Rotor, nedaleko od stadiona NK Zagreb i Hotela Laguna). Prostor veličine 350 kvadratnih metara opremljen je najsuvremenijim aparatima za fizikalnu terapiju i dekompresijsku terapiju kralješnice. U sklopu Nado centra je i odjel neurokirurgije (prof.dr.prim. Gojko Buljat), ortopedije (prim.dr. Miroslav Buljan), fizijatrije i reumatologije (prim.dr. Ladislav Krapac), centar za psihološku pomoć (psiholog Vlatko Kalapoš) i Dijagnostika Oberon (dr. Pintarić). U Nado centru provode se tretmani akupunkture (dr. Mihovil Pintarić), elektroakupunkture po meridijanima (viši fizioterapeut Petar Stublija), biorezonantne dijagnostike i terapija alergija te vitaminsko mineralna testiranja (prof. Branko Šredu). Problema sa pristupom nema pošto je zgrada prilagođena invalidima.

Radno vrijeme:

Pon - pet 8-20h

Adresa i kontakt:

Kranjčevićeva ulica 36, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/6408-555
info@nado.hr
http://www.nado.hr/