Zubni implantat, ortopan, nadogradnja i metal keramička krunica!

-37%
548,15 €
876,24 €
-37%
876,24 € 548,15 €
Ponuda istekla

Zubni implantat je sofisticirani titanski vijak koji se ugrađuje u čeljusnu kost kako bi zamijenio korijen izgubljenog prirodnog zuba. Implantati su kozmetička zamjena za pojedinačni ili niz zuba koji su izgubljeni uslijed propadanja ili traume. Implantati se vežu za kost kako bi napravili čvrst temelj za zamjenski zub ili zube.

Postupak umetanja implantata tipično ima tri koraka: umetanje implantata, oseointegracija (razdoblje zacjeljivanja čeljusne kosti), i na kraju ugradnja zubnog nadomjestka (krunice ili mosta).

Uz napredovanje stomatologije, koja sve više ulaže u najistraživaniji i najuspješniji tretman u stomatologiji do danas, implantati se danas smatraju standardom stomatološke njege za mnoge oralne probleme. Od zamjene jednog zuba, do potpune rehabilitacije usta fiksnim zamjenskim zubima na implantatima, do jednostavno pouzdanih nosača za proteze, stomatološki implantati postali su rutinski tretman u našoj stomatološkoj praksi. Stabilni stomatološki implantati i njihovi zamjenski zubi mogu poboljšati kvalitetu života. Implantati mogu pomoći pacijentima koji su izgubili zube i žele krunicu ili most, a ne manje sigurnu mobilnu protezu.

Implantati su dugoročna opcija za osobe koje žete fiksnu zamjenu za izgubljene zube. Implantati pružaju snažniju strukturalnu podršku i traju dulje od mostova ili proteza.

Ponuda uključuje : Implantat i nadogradnju ICX koja unutar svoje cijene sadržava i ortopan 
kao i finalnu protetsku metal keramičku krunicu.

Ars Salutaris Vam predstavlja Vaš novi osmijeh!

Napomene

  • Uslugu je moguće koristiti odmah nakon kupnje
  • Ponuda uključuje: Implantat i nadogradnju ICX koja unutar svoje cijene sadržava i ortopan
    kao i finalnu protetsku metal keramičku krunicu
  • Ponuda se odnosi na jedan zub
  • Najava 7 dana unaprijed na broj 01/2346-244 ili 01/2346-214.
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Ars Salutaris

U posljednjih desetak godina, stomatolozi naše poliklinike tretirali su domaće i strane pacijente na nekoliko lokacija u Republici Hrvatskoj, uglavnom u Zagrebu i Istri. Nakon uspješnih zahvata na nekoliko tisuća pacijenata, osnivatelji klinike odlučili su se za idući korak. U siječnju 2009. godine započeli su gradnju moderne, ekskluzivne stomatološke poliklinike u elitnom dijelu Zagreba nedaleko od samog središta grada. Poliklinika, koja se sastoji od tri stomatološke ordinacije i jedne kirurgije, opremljena je vrhunskom KaVo stomatološkom opremom, uključujući najnovije ergonomske stomatološke stolice s multimedijom, digitalni ortopan, profesionalnu prostoriju za sterilizaciju i dezinfekciju te najnovije uređaje i računalne programe za 3D modeliranje koji se koriste za precizno određivanje položaja implantata te izradu krunica i mostova koji savršeno prianjanju bez potrebe za dodatnom obradom. Poliklinika uživa u pogodnostima sestrinjske tvrtke - zubotehničkog laboratorija Naturaldent. Osnovan prije 12 godina, Naturaldent je danas najveći i najbolje opremljeni zubotehnički laboratorij u Hrvatskoj s dvadeset iskusnih zubnih tehničara. Laboratorij se nalazi samo 5 minuta od poliklinike, što omogućava brzi povrat gotovih zubotehničkih radova ili podešavanja i popravke isti dan. Većina naših radova (podložno dostupnosti istih od strane proizvođača) bit će predana klijentu uz certifikat autentičnosti i/ili biokompatibilnosti, kao i certifikat jamstva za izvršeni tretman. Certifikat ISO 9001:2008 je potvrda primjene sustava upravljanja kvalitetom u skladu sa međunarodnom normom, a izdana je od akreditirane certifikacijske kuće DNV. Takav certifikat priznat je u cijelom svijetu.

Radno vrijeme:

Po dogovoru.

Adresa i kontakt:

Dobri dol 33, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/2356 940, 099/8000 737
info@dental-cro.com
http://www.dental-as.hr/hr/rubrika/