Urološki pregled, UZV urotrakta i UZV prostate u poliklinici Zahi!

-63%
46,32 €
126,09 €
-63%
126,09 € 46,32 €
Ponuda istekla

Urološki pregled je specijalistički pregled urologa koji na temelju anamneze, kliničkog pregleda i određenih pretraga postavlja točnu dijagnozu uroloških bolesti i propisuje terapiju. Preporuka za muškarce iznad 45 godina je da jedanput godišnje, bez obzira na simptome, obave kompletan pregled s ultrazvukom urotrakta. U slučaju da postoje simptomi poput boli u donjem dijelu trbuha, poremećaja mokrenja ili vidljivih promjena u mokraći pomoć urologa treba potražiti odmah. Bezazlene upale mokraćnog trakta mogu dovesti do širenja infekcije na testise ili mokraćni mjehur, a u najgorem slučaju do raka prostate, koji se može otkriti u ranom stadiju jedino redovitim urološkim pregledima.
U Poliklinici Zahi napravit će vam detaljan urološki pregled, ultrazvuk urotrakta i ultrazvuk prostate pomoću kojih se može najlakše uočiti i najmanja anomalija ili moguća infekcija. Moguća je nadoplata za ultrazvuk testisa u dogovoru sa specijalistom tijekom samog pregleda. Na pretragu je potrebno doći punog mjehura.
Tako ćete najbolje otkloniti sumnje u bolesti urinarnog trakta i prostate, ili na vrijeme započeti s potrebnim terapijama. Kupon se može iskoristiti u Zagrebu, Velikoj Gorici i Ivanić-Gradu, samo požurite i zaštitite svoje zdravlje na vrijeme. 

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah po najavi
  • Ponuda uključuje: Urološki pregled, ultrazvuk urotrakta i ultrazvuk prostate
  • Na pretragu je potrebno doći punog mjehura
  • Najava 2 dana unaprijed na brojeve: Zagreb - 01 481 9950, Velika Gorica - 01 626 6804, Ivanić Grad - 01 282 0144
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Poliklinika Zahi

Poliklinika Zahi specijalizirana je za ginekologiju, porodništvo i urologiju, internu medicinu i dermatovenerologiju. Nudi sve vrste pregleda i pretraga te manjih zahvata s navedenih područja medicine, a provode se i odgovarajuće terapije. Poliklinika je opremljena najsuvremenijom opremom i aparatima.

Radno vrijeme:

Po dogovoru.

Adresa i kontakt:

Ulica Matije Mrazovića 6, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/4819-950
poliklinika-zahi@hi.t-com.hr
http://www.poliklinika-zahi.hr/