UGS metoda liječenja proširenih vena u Poliklinici K-centar!

-20%
795,01 €
995,42 €
-20%
995,42 € 795,01 €
Ponuda istekla

Kako trajno riješiti problem proširenih vena bez bolova i bez operacije? 
Zvuči gotovo nevjerojatno ali je istinito. U svega nekoliko minuta i potpuno bezbolno možete trajno riješiti problem s proširenim venama primjenom UGS metode, naravno pod uvjetom da zahvat izvodi iskusni stručnjak. 
Detaljnije o nastajanju i liječenju proširenih vena pročitajte ovdje.
Kako se izvodi UGS?  Metoda se izvodi tako da se ultrazvukom ( Doppler-om), nađe bolesna vena, tj. uzrok problema, a onda se u nju pod kontrolom ultrazvuka tankom iglom uštrca otopina lijeka kojim se izaziva lokalna upalna reakcija koja završava fibroziranjem vene što dovodi do zatvaranja vene i njenog pretvaranja u vezivo pa bolesna vena kroz nekoliko narednih mjeseci nestaje uklopivši se u okolno vezivno tkivo. Istovremeno dolazi do redistribucije krvotoka tj. preusmjeravanja krvotoka na zdrave vene što ima za posljedicu uspostavljanje normalne cirkulacije, zbog čega nestaju proširene vene i svi drugi problemi. Glavna prednost ove metode je da se njome trajno može riješiti gotovo svaki slučaj proširenih vena, te da je neinvazivna. Ponekad je potrebno učiniti više od jednog zahvata, no u 90% slučajeva ne više od tri, dok je u oko 30% slučajeva dovoljan jedan. Zahvat je posve bezbolan pa nema potrebe čak ni za lokalnom anestezijom. Nakon zahvata pacijent može odmah otići kući i vratiti se svakodnevnim aktivnostima. Nema potrebe za bolničkim oporavkom niti drugih restrikcija. Dok traje upalna reakcija mogu se javiti bolovi, no to ne predstavlja nikakvu komplikaciju, a bolovi su obično blagi i kratkotrajni.  Važno je naglasiti da uspjeh UGS metode izravno ovisi o iskustvu liječnika koji je izvodi, jer nema standardne procedure. Rezultat liječenja ovisi o tome gdje se će se uštrcati lijek, koncentraciji lijeka te brzini injiciranja, a to je različito za svakog pacijenata i svaku venu te se može naučiti samo iskustvom. Zato je važno znati da se ova metoda u Poliklinici K-centar provodi u suradnji s dr. Yairom Galilijem, uglednim stručnjakom iz Izraela, koji je jedan od najiskusnijih u svijetu s preko 25.000 učinjenih zahvata u skoro dvadeset godina iskustva. To je najpouzdanija  garancija da je Poliklinika K-centar najbolji izbor za rješavanje problema proširenih vena!

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: pregled, color doppler i UGS metodu liječenja vena
  • Ukoliko pregled pokaže da niste kandidat za UGS metodu, u poliklinici plaćate samo pregled s 10% popusta (redovna cijena je 750 kn), a od portala eKlinika.hr dobivate povrat novca cijene kupona
  • Najava po primitku kupona na broj 01/6391-561
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Poliklinika K-centar

Poliklinika K-centar osnovana je s ciljem da se građanima omogući vrhunska zdravstvena usluga u liječenju i prevenciji kroničnih bolesti ( osteoporoze, osteoartritisa, kroničnih srčanih bolesti, proširenih vena i hemoroida) na jedenom mjestu, uz primjenu najnovijih medicinskih metoda i timski rad stručnjaka različitih specijalnosti te time ispuni praznina u zdravstvenom sustavu.

Radno vrijeme:

Adresa i kontakt:

Ulica Vrbik I 8a, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/6391-561
k-centar@k-centar.hr
http://k-centar.hr/