Test intolerancije na hranu na 220 namirnica!

-82%
52,96 €
291,99 €
-82%
291,99 € 52,96 €
Ponuda istekla

Osjećate li pojačani umor? Loše spavate? Debljate se i imate problem sa stolicom? Ne možete shvatiti uzrok navedenih problema? Želite promijeniti vas način prehrane životni stil na način da potpuno vladate svojim zdravljem? Ukoliko su odgovori DA onda obavite cjelovit sistematski pregled o vašoj prehrani. Rezultati testa baza su za izradu opširnog izvještaja koji sugerira način prehrane i individualni pristup svakom od Vas temeljem rezultatima testiranja. Test intolerancije putem kose siguran je, brz, pouzdan i jednostavan način kako doći do informacija o Vašem stanju u režimu prehrane. Rezultati testa stižu za desetak dana. Kosa već duže vrijeme zauzima prvo mjesto informacija u analizi forenzičara i vještaka sudske medicine. Tragovi koje ostavlja u svojoj kosi onih koji se bave krivičnim radnjama i terorizmom pouzdano govore o njihovom načinu rada pa i prehrane. Tehnologija intolerantnosti na hranu koju mi koristimo temelji se na tradiciji vodećeg proizvođača vrhunskog aparata za detekciju smetnji u procesu probave i hranjenja. Skeniranjem Vašeg uzorka kose aparat identificira nutritivni status Vašeg organizma. Ukoliko ste isključili druge bolesti i poremećaje, postoji još jedan vrlo vjerojatni razlog izazivanja problema, intolerancija na konzumiranu hranu.
Kako funkcionira testiranje? Partner Bionetic, Ltd iz Velike Britanije napraviti će test, klijent u zavisnosti o rezultatu korigira prehranu i izbacuje namirnice za koje se pokazala intolerancija na hranu. Već nakon dva tjedna osjetiti ćete osjetnu promjenu u rješavanju prethodno navedenih tegoba.
Osim već navedenog umora, loše koncentracije, probavnih tegoba (poput mekanijih stolica, zatvora, nadutosti, vjetrova, žgaravice), loše kvalitete sna i problema s tjelesnom težinom, intolerancija na hranu se može još prikazati i slijedećim simptomima: pospanost nakon jela, loše pamćenje, nemir, promjene raspoloženja, depresija, pojačana potreba za određenom hranom, migrene, glavobolje, natečeni zglobovi, bolovi u mišićima, promjene na koži i sl.
Testiranje na 220 namirnica ("pokriveno" gotovo sve namirnice koje je moguće konzumirati).

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje
  • Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku
  • Ponuda uključuje: test intolerancije na hranu na 220 namirnica putem kose
  • Po primitku kupona potrebno se javiti na info@intolerancija.com.hr kako biste ostavili podatke te na adresu dobili aplikacijsku formu koja uključuje sve potrebno za slanje uzorka: košuljica za slanje uzorka, adresirana koverta, aplikacijski upitnik 
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Intolerancija lab

Radno vrijeme:

Adresa i kontakt:

Harambašićeva ulica 11, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 099/8250-312
info@intolerancija.com.hr
http://www.intolerancija.com.hr/index.php