Ultrazvuk koljena

-26%
48,97 €
66,36 €
-26%
66,36 € 48,97 €
Kupi

Ultrazvuk koljena se preporučuje kod sportskih ozljeda ili bilo kakvih bolova/ozljeda koljenai traje oko 30 minuta.

UZV koljena se izvodi ultrazvučnom sondom visoke frekvencije koja je namijenjena za analizu površinskih struktura. Vrlo dobro se prikazuju tetive rotatorne manšete u ramena koje se aktiviraju kod gotovo svih kretnji u ramenu.

Ponuda uključuje: 
- ultrazvuk koljena u Poliklinici Žugaj

Sa sobom je potrebno donijeti svu prethodnu medicinsku dokumentaciju, ukoliko je imate.

Poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju pomaže pacijentima da se što brže oporave, vrate svakodnevnim aktivnostima te unaprijede svoje zdravlje i kvalitetu življenja. Prepustite svoje zdravlje stručnom timu Poliklinike Žugaj da osobno dijagnosticiraju Vaše fizičko stanje i ozljede koje utječu na Vašu mobilnost, te Vam pruže odgovarajuće liječenje i njegu koju zaslužujete.

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: UZV koljena
  • Najava nekoliko dana unaprijed na broj: 01/4558 955
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje! 

Poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju dr. Žugaj

Poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju je započela sa radom 1999. godine. Primarno se bavi dijagnostikom i liječenjem bolesti sustava za pokretanje (bolesti kralježnice i zglobova, bolna križa, išijas, bolovi vrata, glavobolje, sportske i druge ozljede, bolno rame, kuk, koljeno, teniski lakat, reumatske i neurološke bolesti i sl.). Poliklinika je opremljena najmodernijim aparatima za fizikalnu terapiju-elektroterapija, ultrazvučna terapija, laser, magnetoterapija, trakcijska terapija kralježnice. Osim toga poliklinika vrši kineziterapiju, masažu (parcijalno i cijelo tijelo), kućne posjete, davanje injekcija i blokada, kiropraktiku. Fizikalna terapija se provodi uz individualni pristup dipl.bacc.fizioterapeuta.

Radno vrijeme:

Radnim danom od 7 - 21h, subotom 8 - 14h.

Adresa i kontakt:

Križanićeva ulica 13, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/4558-955
poliklinika.dr.zugaj@zg.t-com.hr