Sonohisterografija - SHG

-30%
139,36 €
199,08 €
-30%
199,08 € 139,36 €
Kupi

Sonohisterografija- zahvat koji će razjasniti nejasnoće u šupljini maternice i utvrditi prohodnost jajovoda.
Sonohisterografija (saline infusion sonohysterography ili sonohisterogram) odnosi se na ultrazvučni pregled materične šupljine u koju se ubrizgava fiziološki rastvor. Sonohisterografija poboljšava detekciju patoloških promjena šupljine maternice i sluzokože, polipa, hiperplazije, karcinoma, mioma i priraslica.

Sonohisterografija nije isto što i HISTEROSALPINGOGRAFIJA (HSG). Histerosalpingografija podrazumeva fluoroskopski pregled materične duplje i šupljine jajovoda uz pomoć radiološkog kontrasta koji se ubrizgava kroz kanal grlića materice.

Zahvatom sonohisterografije razjašnjavaju se nejasnoće u šupljini  maternice i može se utvrditi prohodnost jajovoda ako imate problema sa začećem, koje se rutinskom ultrazvučnom pretragom ne mogu dijagnosticirati.

Najčešća je dvojba oko polipa endometrija ili manjih mioma koji se ovom pretragom egzaktnije prikazuju te usmjeruju moguću buduću histeroskopiju (zahvat kojim se uklanjaju).

"Pretragom sonohisterografije razjasnite nejasnoće u šupljini  maternice i/ili utvrdite prohodnost jajovoda u slučaju problema sa začećem."
prim.dr.sc. Ivan Fistonić, specijalist ginekologije i opstetricije

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: pregled specijalista, zahvat sonohisterografija, konzultacije.
  • Cjenik zdravstvenih usluga možete pogledati ovdje.
  • Najava 2 dana unaprijed na 01/4855-041.
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Poliklinika Fistonić d.o.o.

Specijalist ginekologije i opstetricije prim.dr.sc. Ivan Fistonić iz privatne ginekološke ordinacije Fistonić jedan je od vodećih stručnjaka na području ginekologije.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak: 8-16h

Adresa i kontakt:

Preradovićeva ulica 10, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/4855-041
info@ordinacija-fistonic.hr
http://www.ordinacija-fistonic.hr/