Slim Beauty kapsule za mršavljenje!

-50%
16,59 €
33,05 €
-50%
33,05 € 16,59 €
Ponuda istekla

Zašto Slim Beauty kapsule?
Nedostatak tjelesne aktivnosti, neredovito konzumiranje dnevnih obroka, unos preslane industrijski obrađene hrane, uzimanje kasnih večernjih obroka, nedostatan unos tekućine i sl. rezultira usporenim radom metabolizma te promjenom tjelesne konstitucije. Stoga, preparat na bazi biljnih ekstrakata S beauty kapsule za mršavljenje odličan je izbor za ubrzanje metabolizma, smanjenje tjelesne težine, poboljšanje protoka krvi i regulaciju prehrane. S beauty kapsule za mršavljenje ne predstavljaju zamjenu za redovan obrok, već kao dodatak redovnoj prehrani stvaraju osjećaj manje potrebe za hranom, točnije osjećaj sitosti nakon optimalne količine unesenog obroka.

Smanjenje tjelesne težine
Pažljivom kombinacijom sastojaka u kapsuli S beauty, dobivena je formula koja efikasno djeluje na smanjenje tjelesne težine. Garcinija, kao snažan antioksidans djeluje na prevenciju stvaranja novih masnih naslaga te regulira apetit, a L-karnitin i crna kava učinkovito djeluju na organizam poboljšavajući ubrzano sagorijevanje masnih naslaga.

Poboljšani protok krvi
Drevne biljke lotus i glog sadrže vrijedne supstance koje blagotvorno djeluju na cjelokupni organizam u vidu poboljšanja cirkulacije i pozitivnog djelovanja na slabokrvnost čime se otklanja i sveprisutni umor.

Ubrzanje metabolizma
Glog sadrži supstance koje ubrzavaju izlučivanje vode iz organizma, a redovito konzumiranje zelenog čaja osigurava brže trošenje kalorija i sagorijevanje masnih naslaga. Vrlo je važno regulirati izlučivanje vode iz organizma čime se ubrzava metabolizam i sam postupak gubitka neželjenih kilograma.,

Regulacija prehrane
Zeleni čaj je općepoznat kao pozitivan faktor kod ubrzanja procesa mršavljenja zbog svog blagotvornog učinka na organizam jer svojim antioksidansima potiče brže sagorijevanje masti, smanjuje osjećaj gladi te potiče izlučivanje štetnih tvari iz organizma što je izuzetno bitno za zdravlje cjelokupnog organizma što rezultira i uravnoteženjem tjelesne težine.

Sastav kapsula možete pogledati ovdje

Napomene

  • Kupon je moguće koristiti odmah nakon kupnje
  • Ponuda uključuje: pakiranje od 100 kapsula
  • Cjenik  usluga možete pogledati ovdje
  • Dostava putem tiska je uključena u cijenu. Potrebno je poslati podatke i adresu Tiska za preuzimanje proizvoda na mail prodaja@slimbeauty.eu
  • Kupon se smatra iskorištenom ukoliko kupac nije preuzeo proizvod te je isti vraćen pošiljatelju.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Slim Beauty

Radno vrijeme:

Adresa i kontakt:

Palinovečka ulica 45, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/7771-036
prodaja@slimbeauty.eu
http://slimbeauty.eu/