SOS DETOX paket i individualno savjetovanje specijaliziranom centru za detoksikaciju Origo!

-28%
139,36 €
192,45 €
-28%
192,45 € 139,36 €
Ponuda istekla

SOS paket sastoji se od 4 tretmana i individualnog savjetovanja : 
1 x hidrokolon terapija
1 x nikiti tretman
1 x raindrop tehnika
1 x medicinska masaža

Hidrokolon terapija predstavlja jednostavnu metodu čišćenja debelog crijeva čistom vodom ili specijalno pravljenim vodenim otopinama pomoću suvremenog sofisticiranog uređaja koji dovodi do detoksikacije cijelog sustava. Hidrokolon je bezbolna i nježna unutrašnja kupka u kojoj se koristi topla filtrirana voda pod blagim pritiskom. Pomoću nje se ispiru skladišteni fekalni materijal, plinovi, sluz i toksične naslage iz debelog crijeva. Na ovaj način ne postiže se samo čišćenje debelog crijeva, već se koristi osjećaju i u vidu poboljšanja stanja kože koja postaje čistija i vitalnija, prorjeđuju se ili sasvim nestaju glavobolje, cjelokupan organizam je u boljoj formi jer se efikasnije prazni, krvni protok postaje bolji, smanjuje se razina triglicerida i kolesterola, otpornost organizma se povećava, regulira se tjelesna težina ...

Nikiti tretman predstavlja raskošnu masažu koja stimulira cirkulaciju, njegu i čišćenje kože uz peeling učinak te pomaže uklanjanju celulita i regulaciji tjelesne težine. Nikiti tretman je zapravo suha masaža tijela koja se izvodi sa smjesom ulja te biljnih, ljekovitih i vitaminskih pripravaka. Biljni pripravci i ulja koriste se u svrhu ubrzavanja samog procesa detoksikacijeie uspostavljanja ravnoteže organizma, dok vitamini imaju svrhu snažnog hranjenja kože. Najčešće se koristi kao uvod u ostale detoksicirajuće procedure, a može se izvoditi i kao samostalan tretman.Nikiti tretman posebno je dobar i za njegu kože i učinkovito smanjenje masnoće prikupljene oko trbuha i na bedrima.

Raindrop tehnika je moćna, nenasilna tehnika masaže koja se u svijetu primjenjuje već desetljećima, a koja je doživjela internacionalni uspjeh u tretmanima skolioze, kifoze i išijasa. To je specifična tehnika uporabe refleksologije, masaže i nanošenja većih količina čistih eteričnih ulja na područje kralježnice, sa svrhom tretiranja tegoba boli kralježnice i okolnih mišića, raznih infekcija virusima i bakterijama, multiple skleroze, bolne ukočenosti mišića leđa i sl. Osim toga, ova tehnika pogodno djeluje na detoksikaciju organizma i uklanjanje blokada.

Medicinska masaža je najstariji oblik liječenja te postoji od kada postoji i čovjek. Masaža je jedan od najlakših načina postizanja i očuvanja zdravlja zato što njome djelujemo na tijelo, emocije, duh i um. Masažom postižemo duboku relaksaciju tijela i uma koja omogućava tijelu da se oslobodi stresa i toksina, poboljša cirkulaciju, a time i pospješi dotok kisika i hrane u organe. Sve to zajedno poboljšava zdravlje i kvalitetu življenja.

Sve detalje o tretmanima možete pročitati ovdje.

Čišćenjem organizma i stvaranjem novih zdravih navika promjenite svoju budućnost nabolje!

Napomene

 • Uslugu je moguće koristiti odmah nakon kupnje.
 • Ponuda uključujeSOS paket od 4 tretmana i individualnog savjetovanja : 
  1 x hidrokolon terapija
  1 x nikiti tretman
  1 x raindrop tehnika
  1 x medicinska masaža
 • Cjenik zdravstvenih usluga možete pogledati ovdje
 • Najava 4 dana unaprijed na 01/888 7269
 • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko ste rezervirali termin, a niste došli ili otkazali 24 sata ranije.
 • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Centar za detoksikaciju tijela “Origo”

“Origo“ je spoj ljubavi prema čovjeku i prirodi i potrebe da uskladimo suvremeni način života s prirodnim zakonima. Uvidjeli smo zdravstvene probleme i poteškoće s kojima se suvremeni čovjek “bori“ te smo nizom usklađenih terapijskih tretmana pronašli način za njihovo ublažavanje ili uklanjanje. Origo je mirno mjesto gdje se možete odmoriti, napuniti „baterije“ i biti inspirirani... Za naše tretmane koristimo samo vrhunske prirodne i specijalno pripremljene smjese i preparate marke Thalgo i Darphin. Ti preparati poznati su u cijelom svijetu zato što daju izrazito uspješne rezultate uz potpunu sigurnost. Kroz sve tretmane voditi će Vas naše stručno i ljubazno osoblje koje će Vas uvijek dočekati sa osmijehom, svježim voćem i napitkom.

Radno vrijeme:

ponedjeljak - petak od 9 - 21h, subotom od 10 - 18h

Adresa i kontakt:

Ulica Zinke Kunc 5, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/8887-269; 092/1353-468
info@centar-origo.hr
http://www.centar-origo.hr/