Pregled, ultrazvuk i elastografija dojki u centru grada!

-52%
289,00 Kn
600,00 Kn
-52%
600,00 Kn 289,00 Kn
Ponuda istekla

Spriječite rak dojke prevencijom!

Redovan pregled dojki može doslovno spasiti živote mnogih, zato ne zaboravimo na redovite posjete liječniku.

Ultrazvučni pregled je postao nezamjenjiv dio svakog pregleda.  Ultrazvuk dojki gotovo 98% može pokazati radi li se o dobroćudnoj ili zloćudnoj kvržici. To je bezbolna i neškodljiva metoda i nezaobilazan korak prema prevenciji raka dojke. Neprocjenjive je vrijednosti za mlade žene s mastopatijom, žene s postoperativnim ožiljcima, s hormonskom nadomjesnom terapijom i silikonskim implantatima. Ovaj pregled bi sve žene trebale raditi barem jednom godišnje, pogotovo one mlađe od 40 godina zbog obilnijeg žljezdanog tkiva koje sprječava detaljan pregled mamografom.

Uz ultrazvuk odlična nadopuna je i elastografija – metoda koja pomoću posebno konstruirane sonde i vibracija mjeri elastičnost tkiva i prikazuje ga u različitim bojama. Elastografija omogućuje otkrivanje karcinoma dojke veličine nekoliko milimetara te smanjuje broj nepotrebnih citoloških punkcija i biopsija.

Ponuda uključuje:

● pregled grudi

● ultrazvuk

● elastografiju

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: Pregled, ultrazvuk i elastografija grudi
  • Elastografija se može obaviti samo u Zagrebu
  • Najava 2 dana unaprijed na broj 01 481 9950
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Poliklinika Zahi

Poliklinika Zahi specijalizirana je za ginekologiju, porodništvo i urologiju, internu medicinu i dermatovenerologiju. Nudi sve vrste pregleda i pretraga te manjih zahvata s navedenih područja medicine, a provode se i odgovarajuće terapije. Poliklinika je opremljena najsuvremenijom opremom i aparatima.

Radno vrijeme:

Po dogovoru.

Adresa i kontakt:

Ulica Matije Mrazovića 6, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/4819-950
poliklinika-zahi@hi.t-com.hr
http://www.poliklinika-zahi.hr/