Pregled otorinolaringologa za djecu u Unimedic Centru!

-20%
47,78 €
59,73 €
-20%
59,73 € 47,78 €
Ponuda istekla

Otorinolaringologija je medicinska grana koja se bavi proučavanjem i liječenjem bolesti uha, nosa i grla. Stručnjaci Unimedic Centra koji su se educirali za ovo područje medicine u europskim i svjetskim ustanovama, rado će Vam pomoći pri bilo kakvim zdravstvenim tegobama ovoga tipa. U Unimedic Centru princip liječenja svaki puta počinje prvenstveno ambulantnim pregledom, zatim dijagnostičkim postupcima koji su potrebni da bi se određeno stanje otkrilo, te ukoliko je potrebno, operativnim metodama.
Bolesti uha, nosa i grla u djece su drugačije od istih bolesti u odraslih te mogu imati odraza na rast i razvoj djeteta, a ako se na vrijeme ne dijagnosticiraju i primjereno ne liječe, mogu ostaviti trajne posljedice, poput trajnog oštećenje sluha.

Donosimo Vam kompletan subspecijalistički pregled uha, nosa, grla i vrata za djecu u Unimedic centru s 20% popusta!

Napomene

  • Uslugu je moguće koristiti odmah nakon kupnje
  • Ponuda uključuje: Pregled otorinolaringologa za djecu, kompletan subspecijalistički pregled uha, nosa, grla i vrata
  • Najava 2 dana unaprijed na broj 01/6111-122 
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Unimedic Centar

UniMedic Centar - centar za bolesti glave i vrata je prva privatna zdravstvena ustanova u Hrvatskoj koja je na jednom mjestu okupila vrhunske stručnjake za područje glave i vrata i povezala ih u superspecijalizirani multidisciplinaran tim. Temeljna vrijednost UniMedic Centra je provjeren, iskusan, vrhunski educiran medicinski tim, superspecijaliziran za različita područja glave i vrata. Stručnost i ljudske kvalitete liječnika, detaljan i osobni pristup svakom pacijentu uz primjenu suvremene medicinske opreme preduvjet su uspješnog liječenja. Radi se o priznatim i iskusnim stručnjacima različitih medicinskih specijalnosti koji već dugo godina uspješno surađuju. Potječu najvećim dijelom iz KBC "Sestre milosrdnice" iz Zagreba ali i iz drugih vrhunskih zdravstvenih ustanova.

Radno vrijeme:

Po dogovoru.

Adresa i kontakt:

Ilica ulica 506, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/6111-122
unimedic@unimedic.hr
http://unimedic.hr/