Potpuni facelifting u općoj anesteziji i kompletna postoperativna njega!

-20%
2.760,63 €
3.450,79 €
-20%
3.450,79 € 2.760,63 €
Ponuda istekla

Starenje lica je neizbježno i ono počinje na licu i vratu. Prve bore pojavljuju se na uglovima očiju, a zatim se fine bore pokazuju se na čelu. Linija donje čeljusti postaje mekša i počinje mreškanje kože na njenom donjem rubu. Koža postaje labava ispod brade, a na vratu se pojavljuju nabori. Nasljeđe, navike, sila teža i izlaganje suncu doprinose starenju lica. Kako stanovništvo postaje sve starije jasno je zašto je facelifting postao treća najčešća estetska operacija.

POSTUPAK : Operacija se najčešće izvodi u općoj anesteziji. Rez za facelifting počinje u području sljepoočnice, neposredno iznad i ispred uha i spušta se ispod i iza uške prije nego što se počne spuštati u liniju kose na vratu. Koža se odigne s obraza prije nego što kirurg zategne potkožno tkivo i mišićje lica. Prije šivanja odstrani se višak vezivnog tkiva i kože. Važno je napomenuti da, u svim slučajevima, rez je smješten tako da je uklopljen u prirodne nabore kože i to ga čini minimalno vidljivim. Nakon odstranjenja viška kože rez se zašije bez potrebe da se brije kosmati dio. Ovisno o opsegu zahvata, operacije traje od dva do četiri sata. Nakon zahvata previje se cijelo područje operacije laganim zavojem kako bi ga zaštitio.

POSTOPERATIVNI TIJEK : Nakon zahvata obično bolesnici nemaju bolove. Za svaki slučaj postoperativno ćete dobiti lijekove protiv bolova i uputu što da uzimate ako se bolovi pojave. Određeni otok i krvni podljevi se nakon operacije očekuju. Da bi se oni sveli na minimum savjetovat će Vam se da ležite s uzdignutim uzglavljem te da koristite hladne obloge i led. Također treba izbjegavati bilo kakav tjelesni napor. U slučaju da sa se pojave jači bolovi otok ili krvarenje dobit ćete savjet da se odmah javite svom kirurgu.

Više o estetskim zahvatima možete pročitati ovdje

Napomene

  • eKlinika organizira besplatan prijevoz do poliklinike na području Zagreba. Molimo Vas da nas za sve detalje kontaktirate 3 dana prije termina na besplatni broj 0800 3637
  • Uslugu je moguće koristiti odmah nakon kupnje
  • Ponuda uključuje: Potpuni face lifting, operacija u općoj anesteziji, smještaj i postoperativna skrb u sobi buđenja, a nakon toga boravak u dnevnoj bolnici. Uključena je i postoperativna terapija, kontrolni pregledi, previjanja zajedno s vađenjem šava. 
  • Najava 2 dana unaprijed na broj 01/6111-122 
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Unimedic Centar

UniMedic Centar - centar za bolesti glave i vrata je prva privatna zdravstvena ustanova u Hrvatskoj koja je na jednom mjestu okupila vrhunske stručnjake za područje glave i vrata i povezala ih u superspecijalizirani multidisciplinaran tim. Temeljna vrijednost UniMedic Centra je provjeren, iskusan, vrhunski educiran medicinski tim, superspecijaliziran za različita područja glave i vrata. Stručnost i ljudske kvalitete liječnika, detaljan i osobni pristup svakom pacijentu uz primjenu suvremene medicinske opreme preduvjet su uspješnog liječenja. Radi se o priznatim i iskusnim stručnjacima različitih medicinskih specijalnosti koji već dugo godina uspješno surađuju. Potječu najvećim dijelom iz KBC "Sestre milosrdnice" iz Zagreba ali i iz drugih vrhunskih zdravstvenih ustanova.

Radno vrijeme:

Po dogovoru.

Adresa i kontakt:

Ilica ulica 506, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/6111-122
unimedic@unimedic.hr
http://unimedic.hr/