Potpuna keramička krunica

-25%
220,32 €
291,99 €
-25%
291,99 € 220,32 €
Ponuda istekla

Želite imati potpuno nove zube koji će Vam vratiti osmjeh na lice?
Imate problem sa izrazito oštećenim zubom, napuknućem zuba, nedostaje Vam dio zuba ili sa obojenošću zuba, za Vas su empres krunica (potpuna keramička krunica)!

Krunice izrađene u potpunosti od keramike predstavljaju ljepšu alternativu klasičnim metal-keramičkim krunicama. Za razliku od metal-keramičkih krunica, potpuna keramika propušta svjetlost kroz zub što rezultira prirodnim izgledom nadomjestka.

Krunica se ugrađuju u slučajevima kada je zub oštećen u tolikoj mjeri da ga nije moguće popraviti, kod lomova i estetskih razloga.

Keramičke krunice se odlikuju izrazito velikom čvrstoćom. Oponašaju optička svojstva prirodnog zuba (translucencij, opalescencija, transparencija i fluorescencija) zbog čega ih nije moguće razlikovati od prirodnog zuba.
Dodatna prednost im je što su biokompatibilne što znači da za razliku od metala ne uzrokuju alergije i tkivo ih odlično podnosi.

Posjetite stomatološku ordinaciju dr. Jadranke Lauš i dopustite stručnom i ljubaznom osoblju da Vam omogući savršen osmjeh.

"Ako imate zub ili zube koji su pretrpjeli teška oštećenja usljed karijesa, traume ili je estetski neprihvatljiv, vi ste kandidat za potpunu keramičku krunicu."
mr. sc. Jadranka Lauš, dr.med.

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: ugradnju jedne empres krunice (potpune keramičke krunice).
  • Cjenik zdravstvenih usluga možete pogledati ovdje.
  • Najava 2 dana unaprijed na 01/3092-521.
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Privatna stomatološka ordinacija Jadranka Lauš

Radno vrijeme:

Adresa i kontakt:

Hrvatska | Karta
Telefon: