Ortopedski ulošci SPORT po mjeri i besplatna analiza hoda!

-55%
29,86 €
66,36 €
-55%
66,36 € 29,86 €
Ponuda istekla

Statistički podaci pokazuju da 50-80% gradskog stanovništva ima spuštena stopala što se povezuje s činjenicom da se stopalo još nije potpuno anatomski i funkcionalno prilagodilo opterećenju dvonošca. Ono degenerira zbog stalnog stajanja i hodanja po ravnoj podlozi, stisnuto je u neprikladnu obuću, a slobodni pokreti, toliko potrebni za pravilan razvoj stopala su onemogućeni. Spušteno je stopalo karakterizirano gubitkom njegovih normalnih, fizioloških svodova gotovo redovno praćeno i deformitetom stražnjeg dijela stopala. Česta pojava ravnih stopala u civiliziranog čovjeka predstavlja i veliki socijalni problem jer su subjektivne i objektivne smetnje zbog ravnog stopala velike, a radna se sposobnost znatno reducirana. Promjena statike na stopalima te nepravilno opterećenje može biti povezana s  bolovima u potkoljenicama, natkoljenicama, kukovima te naročito u slabinskom dijelu kralježnice.

Dobro držanje tijela kada stojimo, hodamo ili sjedimo, važno je za svakoga, a postiže se kada su svi dijelovi tijela uravnoteženi u svim položajima tijela i svim aktivnostima. Osnovni uvjet pravilnog držanja je položaj u kojemu je tijelo pod minimalnim stresom.

Za udobniju šetnju izradite ortopedske uloške po mjeri. Tim ortopedija izradit će vam personalizirane uloške prilagođene rasteretnim točkama vaših stopala pomoću najsofisticiranijih ortopedskih uređaja, a najbolje rješenje za vaša stopala dati će besplatna analiza hoda.

Sport ulošci - prilagođeni su sportskoj obući poput tenisica, obuće za hodanje, planinarenja i sl.

Ponuda uključuje:

● ortopedske uloške SPORT po mjeri (6 mjeseci garancija)

● kompjutersku analiza hoda

● mogućnost dostave za cijelu Hrvatsku po cijeni od 25 kn (plaćanje pri preuzimanju)

VAŽNO! Obavezno isprintati i ponijeti kupon ili poslati isti na ortofit@gmail.com!

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: Ortopedske uloške SPORT po mjeri i kompjutersku analizu hoda
  • Najava 2 dana unaprijed na broj 01 2363 240
  • VAŽNO! Obavezno isprintati i ponijeti kupon ili poslati isti na ortofit@gmail.com!
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 90 dana od datuma kupnje!
  • Naručivanje

Tim ortopedija

Tim ortopedija ima preko 50 godina aktivnog iskustva u proizvodnji, dizajnu i aplikaciji ortopedskih pomagala i savršeno odgovarajućih ortopedskih uložaka. Korištenjem najnovijih cad-cam i cnc tehnologija odgovaraju svim zahtjevima tržišta. Za info o savršeno odgovarajućim ortopedskim ulošcima ponude potražite na eKlinici!

Radno vrijeme:

PON-PET 08:30 - 16:00 SRI 08:30 - 18:00 SUB 09:00 - 12:00

Adresa i kontakt:

Klovićeva ulica 2, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/2363-240
ortofit@gmail.com
http://www.mojastopala.com/