Operacija ušiju i kompletna postoperativna njega!

-20%
690,16 €
862,70 €
-20%
862,70 € 690,16 €
Ponuda istekla

ODSTOJEĆE UŠKE (OTAPOSTAZA)

Deformacija je prisutna ubrzo nakon rođenja, a sazrijevanjem i otvrdnućem hrskavice poprima konačan oblik u prvim godinama života. Odstojeće uši su isključivo estetski problem i ne predstavljaju nikakvu funkcionalnu smetnju za razvoj sluha.

POSTUPAK : Operativni postupak se zove otokliza te se najčešće izvodi u lokalnoj anesteziji. Prilikom zahvata se od slabo formiranih ušnih nabora i nabora hrskavica, formira pravilno, anatomski građena uška koja je sada puno bliže glavi, prirodnijeg izgleda, te ne izaziva nikakva uočljiva odstupanja od normalne anatomije.

POSTOPERATIVNI TIJEK : Postoperativni oporavak je individualan nakon ove operacije, te traje prosječno oko tjedan dana. Zavoj oko glave nosi se sedam dana, nakon čega se odstranjuju šavovi, a već desetak dana nakon operacije pacijent je sposoban za povratak svojim svakodnevnim privatnim i profesionalnim aktivnostima. Prvih mjesec-dva nakon operacije treba izbjegavati sportove i sve aktivnosti koje bi mogle dovesti do povrede ušiju.

Više možete pročitati ovdje

Napomene

  • Uslugu je moguće koristiti odmah nakon kupnje
  • Ponuda uključuje: Operaciju odstojećih ušiju u lokalnoj anesteziji za odrasle, smještaj u dnevnoj  bolnici, kontrolni pregledi i previjanja i na kraju vađenje šava.
  • Najava 7 dana unaprijed na broj 01/6111-122 
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Unimedic Centar

UniMedic Centar - centar za bolesti glave i vrata je prva privatna zdravstvena ustanova u Hrvatskoj koja je na jednom mjestu okupila vrhunske stručnjake za područje glave i vrata i povezala ih u superspecijalizirani multidisciplinaran tim. Temeljna vrijednost UniMedic Centra je provjeren, iskusan, vrhunski educiran medicinski tim, superspecijaliziran za različita područja glave i vrata. Stručnost i ljudske kvalitete liječnika, detaljan i osobni pristup svakom pacijentu uz primjenu suvremene medicinske opreme preduvjet su uspješnog liječenja. Radi se o priznatim i iskusnim stručnjacima različitih medicinskih specijalnosti koji već dugo godina uspješno surađuju. Potječu najvećim dijelom iz KBC "Sestre milosrdnice" iz Zagreba ali i iz drugih vrhunskih zdravstvenih ustanova.

Radno vrijeme:

Po dogovoru.

Adresa i kontakt:

Ilica ulica 506, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/6111-122
unimedic@unimedic.hr
http://unimedic.hr/