Operacija štitnjače, PHD i kompletna postoperativna njega!

-20%
16.800,00 Kn
21.000,00 Kn
-20%
21.000,00 Kn 16.800,00 Kn
Ponuda istekla

Zahvat se izvodi u općoj anesteziji. Kirurg učini od 3 do 5 cm rez(ovisno o veličini štitnjače) na sredini vrata, kroz taj rez se uklanja štitnjača ili režanj koji je promijenjen. Tijekom zahvata se razmaknu vratni mišići te se odvoji desni odnosno lijevi režanj gdje se mora paziti na žile i živce vrata, također i na očuvanje para-tjelešaca(žlijezde koje luče paratireoidni hormon zadužen za održavanje normalne razine kalcija unutar organizma). Nakon odstranjenja se postavi cjevčica putem koje će se drenirati krv i tekućinu zaostalu od operativnog zahvata, ta cjevčica se vadi za par dana, ovisno o sekreciji. Koža se zašije tzv. intradermalnim šavom odnosno šavom koji po zarastanju ne ostavlja vidljiv ožiljak na vratu.

POSTOPERATIVNI TIJEK : Ovaj period ovisi najviše o sekreciji kroz dren, te se po tome odlučuje kada se pacijenta pušta na kućnu njegu. Pošto se tijekom zahvata operater nalazi u neposrednoj blizini povratnog živca koji je zadužen za naš glas, postoji mogućnost da bude prisutna prolazna promuklost još neko vrijeme. Iznimka su situacije kod kojih zbog kirurške radikalnost živac čak može biti i trajno oštećen. Šavi se vade za 7 dana a već nakon dva tjedna, osoba se vraća svojim svakodnevnim aktivnostima.

Više možete pročitati ovdje

Napomene

  • eKlinika organizira besplatan prijevoz do poliklinike na području Zagreba. Molimo Vas da nas za sve detalje kontaktirate 3 dana prije termina na besplatni broj 0800 3637
  • Uslugu je moguće koristiti odmah nakon kupnje
  • Ponuda uključuje: Operaciju štitnjače u općoj anesteziji, smještaj i postoperativnu skrb u sobi buđenja, a nakon toga boravak u dnevnoj bolnici. Uključena je i patohistološka analiza, kontrolni pregledi, previjanja zajedno s vađenjem šava.  
  • Najava 7 dana unaprijed na broj 01/6111-122 
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Unimedic Centar

UniMedic Centar - centar za bolesti glave i vrata je prva privatna zdravstvena ustanova u Hrvatskoj koja je na jednom mjestu okupila vrhunske stručnjake za područje glave i vrata i povezala ih u superspecijalizirani multidisciplinaran tim. Temeljna vrijednost UniMedic Centra je provjeren, iskusan, vrhunski educiran medicinski tim, superspecijaliziran za različita područja glave i vrata. Stručnost i ljudske kvalitete liječnika, detaljan i osobni pristup svakom pacijentu uz primjenu suvremene medicinske opreme preduvjet su uspješnog liječenja. Radi se o priznatim i iskusnim stručnjacima različitih medicinskih specijalnosti koji već dugo godina uspješno surađuju. Potječu najvećim dijelom iz KBC "Sestre milosrdnice" iz Zagreba ali i iz drugih vrhunskih zdravstvenih ustanova.

Radno vrijeme:

Po dogovoru.

Adresa i kontakt:

Ilica ulica 506, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/6111-122
unimedic@unimedic.hr
http://unimedic.hr/