Operacija nosa i kompletna postoperativna njega!

-20%
1.725,40 €
2.156,75 €
-20%
2.156,75 € 1.725,40 €
Ponuda istekla

Vaš nos je građen od dvije vrste tkiva: čvrstog i mekog tkiva. Čvrsto tkivo sačinjavaju kost i hrskavica. U gornjoj trećini nosa se nalaze nosne kosti dok se u donje dvije trećine nalaze hrskavice nosa. Meko tkivo nosa čine koža, vezivno i masno tkivo. U većini slučajeva se ne može baš puno utjecati na promjenu mekotkivnih komponenti. UniMedic Centar želi Vaš nos najbolje prilagoditi Vašem licu operativnim postupcima i smjernicama koji su trenutno aktualne u estetskoj kirurgiji diljem svijeta.

POSTUPAK (RINOPLASTIKA) : Rinoplastika se može izvesti zatvorenim ili otvorenim pristupom na nos. Prilikom zatvorenog pristupa, svi rezovi kože/sluznice nosa su skrivenim unutar nosa, ne ostavljajući vidljive vanjske ožiljke. Ovaj tip rinoplastike se radi više na “osjećaj” plastičnog kirurga nego na samu vizualizaciju, što je slučaj s otvorenim pristupom. Naši stručnjaci su obučeni u objema tehnikama, te se odlučuju za određenu tehniku nakon fizikalnog pregleda nosa, tijekom kojega vide koja tehnika će bolje odgovarati pojedincu da rezultat bude što kvalitetniji i bolji.

POSTUPAK (SEPTOPLASTIKA) : Operativni zahvat vrši se također u općoj anesteziji. Pri operaciji se ispreparira nosni septum(pregrada) te se ona modificira točno onako kako je kirurg postavio za cilj. Ukoliko se operacija radi zbog lošeg disanja, ukloni se skolioza nosne pregrade, odnosno izrasline s nje, tzv. kriste i spine. Nakon toga se nosna pregrada, koja je sada ravna što omogućuje prohodnost nosnica, pričvrsti natrag za nosnu sluznicu, te se nos tamponira kako bi se ostatno krvarenje zaustavilo te se pregrada natrag povezala s nosnom sluznicom.

POSTOPERATIVNI TIJEK : Nosna udlaga i šavovi se uklanjaju otprilike tjedan dana nakon učinjene rinoplastike. Iako će se nos u početku biti nešto otečen od samog zahvata, pacijenti se u roku od dva tjedna bez problema mogu vratiti svojim poslovnim obavezama, školi, fakultetu i ostalim uobičajenim aktivnostima. Lagana tjelovježba je dopustiva 8-10 dana nakon zahvata.

Više možete pročitati ovdje

Napomene

  • eKlinika organizira besplatan prijevoz do poliklinike na području Zagreba. Molimo Vas da nas za sve detalje kontaktirate 3 dana prije termina na besplatni broj 0800 3637
  • Uslugu je moguće koristiti odmah nakon kupnje
  • Ponuda uključuje: Operaciju nosa vanjskim ili endonazalnim pristupom u općoj anesteziji, smještaj i postoperativna skrb u sobi buđenja, a nakon toga boravak u dnevnoj bolnici. Uključena je i postoperativna terapija, kontrolni pregledi, previjanja zajedno sa skidanjem imobilizacije i vađenjem šava. 
  • Najava 7 dana unaprijed na broj 01/6111-122 
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Unimedic Centar

UniMedic Centar - centar za bolesti glave i vrata je prva privatna zdravstvena ustanova u Hrvatskoj koja je na jednom mjestu okupila vrhunske stručnjake za područje glave i vrata i povezala ih u superspecijalizirani multidisciplinaran tim. Temeljna vrijednost UniMedic Centra je provjeren, iskusan, vrhunski educiran medicinski tim, superspecijaliziran za različita područja glave i vrata. Stručnost i ljudske kvalitete liječnika, detaljan i osobni pristup svakom pacijentu uz primjenu suvremene medicinske opreme preduvjet su uspješnog liječenja. Radi se o priznatim i iskusnim stručnjacima različitih medicinskih specijalnosti koji već dugo godina uspješno surađuju. Potječu najvećim dijelom iz KBC "Sestre milosrdnice" iz Zagreba ali i iz drugih vrhunskih zdravstvenih ustanova.

Radno vrijeme:

Po dogovoru.

Adresa i kontakt:

Ilica ulica 506, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/6111-122
unimedic@unimedic.hr
http://unimedic.hr/