Odstranjenje madeža  radiovalnim nožem ili kirurškim putem u Poliklinici Ostojić!

-25%
79,50 €
106,18 €
-25%
106,18 € 79,50 €
Ponuda istekla

Želite ukloniti potencijalno sumnjive madeže ili madeže koji narušavaju estetski izgled?
Madeži su velika i kompleksna skupina okruglih eflorescencija na koži pojačane pigmentacije. Pojavljuju se kod rođenja ili tijekom života. Mlađe osobe odlučuju se za uklanjanje madeža uglavnom zbog estetskih razloga, a osobe zrelije i starije životne dobi obično više pažnje posvećuju kontroli madeža i otkrivanju mogućih promjenama na istima. Madeže je potrebno pregledavati jednom godišnje, dok osobe koje imaju velik broj madeža, svjetliju put ili oboljele od melanoma u obitelji ovakve preglede trebaju činiti češće, o čemu odlučuje liječnik.

Poliklinika Ostojić na najbolji način brine se o zadovoljstvu pacijenta, a liječenje ovisi o karakteristikama madeža. Neki madeži vade se iz estetskih razloga ili nezgodne lokacije, a neki zato što predstavljaju bolesnu skupinu tumora.

Osim standardnih kirurških procedura, dr. Ostojić u svojoj praksi već godinama koristi radiovalni nož koji omogućuje beskrvnost operativnih zahvata i maksimalnu preciznost u kiruškom radu, te odstranjenje brojnih kožnih izraslina bez ikakvog ožiljka. 
Koriste se isključivo najbolji i najsuvremeniji kirurški instrumentarij i aparaturu, kao i odgovarajući potrošni materijal, kako bi estetski rezultat za svakog pacijenta bio optimalan.

Ponuda uključuje pregled, tretman odstranjenja madeža klasičnim kirurškim putem ili radiovalnim nožem, postoperativne kontrole, vađenje šava.

Sam tretman traje 30-tak minuta, a moguće je uzeti i uzorak za PHD koji, po želji, možete odnijeti na analizu s uputnicom, ili nadoplatiti analizu u poliklinici Ostojić.

Prepustite se u ruke vrhunskih stručnjaka Poliklinike Ostojić  sa dugogodišnjem iskustvom i na najbolji način brinite o svom zdravlju.

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu je moguće koristiti odmah nakon kupnje
  • Ponuda uključuje: Odstranjenje jednog madeža  radiovalnim nožem ili kirurškim putem
  • Najava 7 dana unaprijed na 01/2330-848
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Ordinacija Ostojić

„Ordinacija Ostojić“ osnovana je u veljači 1995. godine. Ordinacija prati suvremena medicinska dostignuća, posebno na području medicinske tehnologije, što znači da je vrhunski opremljena najsuvremenijom medicinskom aparaturom. Osoblje u Ordinaciji se stalno stručno usavršava redovitim pohađanjem domaćih i međunarodnih seminara i kongresa. Poseban naglasak u radu Ordinacije je izuzetno ljubazan pristup i odnos prema pacijentu te maksimalno prilagođavanje zahtjevima i željama pacijenta.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak: 09:00 - 19:00, Subota: 09:00 - 12:00

Adresa i kontakt:

Pokornoga ulica 6, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/2330-848
ordinacija.ostojic@gmail.com
http://www.ordinacija-ostojic.hr/