Noćna ortoza za Hallux Valgus s uključenom dostavom!

-50%
15,53 €
31,06 €
-50%
31,06 € 15,53 €
Ponuda istekla

Hallux valgus predstavlja najčešći deformitet na koji nailazimo na području stopala, odnosno njegovog prednjeg djela. Razlikujemo 4 oblika Hallux valgusa, a to su : statički hallux valgus, prirođeni hallux valgus, upalni hallux valgus i posttraumatski hallux valgus. Najčešći je statički hallux valgus koji je povezan sa postojanjem drugih statičkih deformiteta stopala. Gotovo 25% ljudi ima takav deformitet u manjem ili većem obliku. Hallux valgus se najčešće javlja u 4 desetljeću života, a češći je kod žena.

Glavni simptom deformacije zgloba na bazi palca je bol prilikom hodanja, iritacija kože i otečenost na bazi palca. Ponekad dolazi do upale, te stopalo može postati toliko široko da postaje problem naći adekvatnu obuću. Može doći do stvaranja artitisa na zglobu palca i stvaranja deformiteta i na drugom prsu.

Većinom se javlja u žena, u početku su prisutni bolovi stopala, a potom i deformacija palca koja predstavlja estetski problem! Pretjerana dužina drugog ili trećeg prsta, a ponekad i četvrtog prsta, osjetno narušava estetiku ženskog stopala.

Osim određenih operativnih zahvata koji se primjenjuju ovisno o stupnju zahvaćenosti, ne postoji drugi brzi lijek. Potrebno je što prije odvojiti palac od drugih prstiju, osigurati pravilan svod prednjeg dijela stopala i zaštiti nastalu "kvrgu" od trenja.

Ponuda uključuje dvije noćne ortoze (lijevu i desnu) za hallux valgus, deformirane nožne palce tzv. čukljeve

Napomene

  • Ponudu je moguće koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključujedvije noćne ortoze (lijevu i desnu) za hallux valgus; deformirane nožne palce tzv. čukljeve
  • Dostava je uključena u cijenu
  • Kupon je potrebno s podacima za dostavu proslijediti na mail dostavatimortopedija@gmail.com
  • Rok dostave je 1-2 dana po primitku informacija
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Tim ortopedija

Tim ortopedija ima preko 50 godina aktivnog iskustva u proizvodnji, dizajnu i aplikaciji ortopedskih pomagala i savršeno odgovarajućih ortopedskih uložaka. Korištenjem najnovijih cad-cam i cnc tehnologija odgovaraju svim zahtjevima tržišta. Za info o savršeno odgovarajućim ortopedskim ulošcima ponude potražite na eKlinici!

Radno vrijeme:

PON-PET 08:30 - 16:00 SRI 08:30 - 18:00 SUB 09:00 - 12:00

Adresa i kontakt:

Klovićeva ulica 2, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/2363-240
ortofit@gmail.com
http://www.mojastopala.com/