Medicinska masaža leđa pod vodstvom fizioterapeuta u trajanju 30 minuta!

-51%
6,50 €
13,27 €
-51%
13,27 € 6,50 €
Ponuda istekla

Masaža je jedna od najstarijih metoda liječenja koja djeluje, kako lokalno, tako i na cijelo tijelo, od davnine poznata i priznata metoda prevencije, liječenja i otklanjanja raznih tegoba . Pogodnosti masaže su nebrojene, a veliki je saveznik i u postoperativnom toku te fizikalnoj medicini. Masažom djelujemo na tijelo, emocije, um i duh. Duboka relaksacija tijela i uma omogućava tijelu da se oslobodi stresa i toksina, da poboljša dotok kisika i hrane u organe, te da poboljša cirkulaciju.
Donosimo vam medicinsku masažu leđa pod vodstvom fizioterapeuta u Studiju Geranij.Masaža traje 30 minuta, a ukoliko želite odabrati opuštajući ritual, možete ju zamijeniti za klasičnu ili aromamasažu u dogovoru s partnerom.Medicinska masaža se najčešće primjenjuje kod ozljeda, trauma tijela, istegnuća, u ortopediji i reumatologiji te se njome potpomaže krvni i limfni optok.Potiče se brža resorpcija štetnih tvari te vrlo uspješno uklanja umor, natečenost i napetost.
Vidimo se u Studiju Geranij na dvije lokacije!

Napomene

  • Uslugu je moguće koristiti odmah nakon kupnje
  • Ponuda uključuje: Medicinsku masažu leđa pod vodstvom fizioterapeuta u trajanju 30 minuta
  • Ukoliko želite, možete zamijeniti medicinsku masažu za klasičnu ili aromamasažu uz prethodnu najavu
  • Najava 3 dana unaprijed - Merlinov put 10a, (01) 3435 932,  Miramarska, (091) 7859 914
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!
  • Cjenik možete pogledati ovdje

Studio Geranij

Studio za aromaterapiju "GERANIJ" nudi Vam sljedeće vrste masaža: klasične masaže, aroma masaže cijelog tijela, sportsko-medicinske masaže, parcijalne masaže pojedinih dijelova tijela, anticelulitne masaže nogu, refleksoterapiju, masaže leđa i ruku, masaže nogu i stopala, masaže cijelog tijela sa dvije maserke (četveroručna masaža), čokoladne masaže, masaže za djecu, masaže vinom - wine therapy Crni Pinot, masaže vinom - wine therapy Sivi Pinot, masaže cijelog tijela + masaža glave, masaže glave i vlasišta, masaže termalne fosilne vode, masaže morskog kompleksa, zlatne masaže - masaže s listićima 24 karatnog zlata i zlatne masaže - masaže s česticama 24 karatnog zlata.

Radno vrijeme:

Studio Geranij se nalazi na 2. katu, za naručivanje nazovite kontakt naveden u ponudi.

Adresa i kontakt:

Miramarska cesta 20, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 091 4022 500, 091 4022501
geranij@net.hr
http://www.masaza.hr/index.html