Mamografija u Poliklinici Svečnjak!

-34%
38,49 €
58,40 €
-34%
58,40 € 38,49 €
Ponuda istekla

Mamografija je točna i sigurna radiološka pretraga kojom se otkrivaju tumori i druge promjene, premalene da bi se mogle napipati i ima nezamjenjivu ulogu u dijagnostici nejasnih kliničkih i ultrazvučnih nalaza kod simptomatskih pacijentica, u dijagnostici klinički okultnog karcinoma i kao screening mamografija – metoda probira kod asimptomatskih pacijentica (iznad 40. godine života).

Prvu mamografiju je potrebno napraviti u 40.toj godini života (tzv bazična mamografija). Mamografija i ultrazvučni pregled dojki, s kojim je potrebno započeti već nakon 25. godine života i redovno ga obavljati svake godine, dvije su metode koje se međusobno nadopunjavaju i zlatni su standard u otkrivanju bolesti dojke. 

U žena u dobi od 50-69 godina preporuka je, u slučaju urednog nalaza, mamografiju napraviti minimalno jednom u dvije godine. 

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: mamografiju obje dojke
  • Potrebno je ponijeti stare nalaze na pregled
  • Mamografiju je najbolje raditi u prvoj polovini ciklusa
  • Najava 7 dana unaprijed na 01/3633-025
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!
  • Sve pacijentice s kuponom kojima se pokaže potreba za ultrazvukom dojke ostvaruju 25% popusta u Poliklinici (300 kn - 25% = 225 kn)

Poliklinika Svečnjak

Poliklinika Svečnjak, punim nazivom Poliklinika za ginekologiju i opstetriciju, internu medicinu i radiologiju – mamografiju SVEČNJAK, Zagreb, Kružna 49, Jarun, osnovana je 1997. godine. Obzirom na koncept moderne medicine 21. stoljeća i orijentaciju u smjeru prevencije nastanka kroničnih bolesti, Poliklinka je svoje stručne aktivnosti usmjerila na rano otkrivanje bolesti te se primarno specijalizirala sa obavljanje sistematskih pregleda posebno prilagođenih potrebama klijenata. Kako bi pacijentima nakon sistematskog pregleda mogli pružiti cjelovitu zdravstvenu skrb i omogućili nastavak liječenja u poznatoj sredini, tijekom godina proširili su djelatnost te unutar interne medicine otvorili i sub-specijalističke ambulante (kardiološka, nefrološka, endokrinološka, pulmološka…) sa kompletnom dijagnostičkom obradom i liječenjem.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak 08.00 - 13.00 i 14.00 - 19.00

Adresa i kontakt:

Kružna ulica 49, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/3633-025, 091/2112-182
info@poliklinika-svecnjak-jarun.com
http://www.poliklinika-svecnjak-jarun.com/, https://www.facebook.com/PoliklinikaSvecnjak?fref=ts