Ginekološki pregled, PAPA test, ultrazvuk i color doppler u Poliklinici Stil Medical!

-36%
52,96 €
82,29 €
-36%
82,29 € 52,96 €
Ponuda istekla

Česte ženske bolesti mogu se spriječiti redovitim ginekološkim pregledima i brigom o svom intimnom zdravlju. Svaka žena, od rane djevojačke dobi do žena u zrelim godinama, barem bi jednom godišnje trebala obaviti ginekološki pregled. S našom ponudom zaista nemate razloga odgađati pregled, jer ga sada možete obaviti u vrhunskoj Poliklinici Stil Medical koja vam poklanja i poseban popust! 

Ginekološkim pregledom, papa testom i ultrazvukom mogu se uočiti promjene na spolnim organima, otkriti infekcije, pretkancerozne promjene ili druga stanja koja je potrebno liječiti.
Dio ginekološkog pregleda je i tzv. PAPA-test. To je citološka analiza obrisaka rodnice i vrata maternice po metodi Papanicolaua. Ovom se pretragom mogu na vrijeme otkriti predstadij i rak vrata maternice, te uzročnike spolno prenosivih bolesti povezanih s rakom.
Color doppler upotpunjuje nalaz ultrazvuka i stvara točnu patološku sliku.

Ovdje ste u dobrim rukama, jer pregled obavlja Refat El-Hajj dr.med.spec.ginekologije i opstetricije, a klinika je opremljena najsuvremenijom opremom i aparatima. 

Obavite dužnost prema svom tijelu!

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: specijalistički pregled, utvrđivanje dijagnoze, PAPA test, transavaginalni ultrazvuk i color doppler.
  • Najava 4 dana unaprijed na 01/6636-818, 099/6636-818
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Poliklinika Stil Medical

Radno vrijeme:

neparni datumi : 8 - 12h, parni datumi: 16 - 20h

Adresa i kontakt:

Ulica Ede Murtića 2, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/6636-818, 099/6636-818
dr.gin.elhajj@gmail.com
http://tinyurl.com/om939kv