Hidrokolon - dvije terapije i savjetovanje u specijaliziranom centru za detoksikaciju Origo!

-28%
115,34 €
159,27 €
-28%
159,27 € 115,34 €
Ponuda istekla

Hidrokolon terapija predstavlja jednostavnu metodu čišćenja debelog crijeva čistom vodom ili specijalno pravljenim vodenim otopinama pomoću suvremenog sofisticiranog uređaja koji dovodi do detoksikacije cijelog sustava. Ova praksa potječe iz davnih vremena. Još su stari Egipćani znali za značaj redovnog i efikasnog pražnjenja debelog crijeva. U novije vrijeme metoda se primjenjuje u Americi, Europi, Rusiji… Prva primjena suvremenih aparata vezuje se za američkog liječnika Johna H. Keloga i njegove radove objavljene 1917. u američkoj stručnoj medicinskoj literaturi. U Velikoj Britaniji hidrokolon terapija se primjenjuje od pedesetih godina prošlog stoljeća.

U našim crijevima se godinama nagomilava otpad u obliku mukoidnih naslaga, nakupljenih fekalnih tvari i crijevnih plinova te se procesom raspadanja pretvara u toksičnu masu. Prosječan čovjek može imati 3-8 kg ovakvih tvari dok debljina ovih masa, prema nalazima kirurga, može biti i do 1 cm. Kada se stvori određena razina toksina dolazi do autotoksemije. Tijelo postaje zasićeno toksinima te ih ne može eliminarati i tako počinje trovati samo sebe uzrokujući mnoge zdravstvene probleme (reumatizm, prekomjernu tjelesnu težinu, kroničnu glavobolju, kronični sinusitis, bronhitis i astmu, kronični umor, probleme kože).

Hidrokolon terapija ili crijevno ispiranje, bezbolna je i nježna unutrašnja kupka u kojoj se koristi topla filtrirana voda pod blagim pritiskom. Pomoću nje se ispiru skladišteni fekalni materijal, plinovi, sluz i toksične naslage iz debelog crijeva. Na ovaj način ne postiže se samo čišćenje debelog crijeva, već se koristi osjećaju i u vidu poboljšanja stanja kože koja postaje čistija i vitalnija, prorjeđuju se ili sasvim nestaju glavobolje, cjelokupan organizam je u boljoj formi jer se efikasnije prazni, krvni protok postaje bolji, smanjuje se razina triglicerida i kolesterola, otpornost organizma se povećava, regulira se tjelesna težina ...

Terapija je potpuno bezbolana i opuštena. Traje 45 min tokom kojih velika količina vode kontinuirano ispire crijevo. Koristi se monitorna tehnologija sa zatvorenim sistemom dovođenja vode u debelo crijevo i odvođenja otpada direktno u odvod čime je postignuta maksimalna higijena pa nema nikakvih mogućnosti zagađenja niti neugodnih mirisa.

Sve detalje tretmana možete pročitati ovdje.

Napomene

  • Uslugu je moguće koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: Dvije hidrokolon terapije u trajanju cca 45 min te savjetovanje stručnjaka
  • Cjenik zdravstvenih usluga možete pogledati ovdje
  • Najava 4 dana unaprijed na 01/888 7269
  • Jedna osoba može koristiti 1 kupon
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko ste rezervirali termin, a niste došli ili otkazali 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Centar za detoksikaciju tijela “Origo”

“Origo“ je spoj ljubavi prema čovjeku i prirodi i potrebe da uskladimo suvremeni način života s prirodnim zakonima. Uvidjeli smo zdravstvene probleme i poteškoće s kojima se suvremeni čovjek “bori“ te smo nizom usklađenih terapijskih tretmana pronašli način za njihovo ublažavanje ili uklanjanje. Origo je mirno mjesto gdje se možete odmoriti, napuniti „baterije“ i biti inspirirani... Za naše tretmane koristimo samo vrhunske prirodne i specijalno pripremljene smjese i preparate marke Thalgo i Darphin. Ti preparati poznati su u cijelom svijetu zato što daju izrazito uspješne rezultate uz potpunu sigurnost. Kroz sve tretmane voditi će Vas naše stručno i ljubazno osoblje koje će Vas uvijek dočekati sa osmijehom, svježim voćem i napitkom.

Radno vrijeme:

ponedjeljak - petak od 9 - 21h, subotom od 10 - 18h

Adresa i kontakt:

Ulica Zinke Kunc 5, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/8887-269; 092/1353-468
info@centar-origo.hr
http://www.centar-origo.hr/