Estetska korekcija usnica hijaluronskom kiselinom u Poliklinici Ostojić!

-29%
331,81 €
464,53 €
-29%
464,53 € 331,81 €
Ponuda istekla

Povećanje usnica 

Povećanje usnica se vrši zbog različitih razloga. Većina pacijenata zahtijeva estetsko povećanje volumena tankih usnica. Danas je općeprihvaćemo stajalište da su punije usnice znatno senzualnije, seksipilnije, a omogućavaju znatno lakše nanošenje make up-a na lice, što sve doprinosi općem dojmu ljepote pojedine individue. Gornja usnica je prirodno češće slabije razvijena ili hipoplastična.

Volumen usnice znači punoću i zaobljen oblik. Projekcija je vidljivost usnice gledana iz en-face projekcije. Idealan estetski rezultat povećava istovremeno volumen i projekciju usnice. Donja usnica je često normalne veličine i projekcije u većine individua i stoga se nešto rjeđe tretira zahvatima povećanja. Povećanje donje usnice je znatno lakše od povećanja gornje usnice zbog anatomske građe i horizontalnog položaja na donjoj trećini lica. Za razliku od donje usnice, postoje velike varijacije u izgledu, debljini i projekciji gornje usnice kod različitih pojedinaca.

Povećanje usnica injekcijskom tehnikom je najzastupljenija metoda estetskog povećanja usnica  jer je tehnički najlakše izvediva, najkraće traje, a rezultati su predvidljivi i dugo traju. Postoje privremeni i trajni implantati (filleri). 

Privremeni implantati su preparati hijaluronske kiseline koja se inače normalno nalazi u ljudskom organizmu u koži, zglobovima i zglobnim ovojnicama. U Hrvatskoj su zasad registrirani i legalno dostupni švedski preparati Restylane, Perlane (proizvođač Q-Med) i švicarski preparati Esthelis i Fortelis (proizvođač Anteis). Navedeni privremeni implantati se sintetski proizvode u laboratoriju i potpuno su identični ljudskoj hijaluronskoj kiselini. Preparat Fortelis se sastoji od vrlo guste hijaluronske kiseline i koristi se za aplikaciju u dermis cijelog lica, registriran je u lipnju 2008. godine u Republici Hrvatskoj.  Efekt povećanja traje obično 4 do 6 mjeseci, što ovisi najviše o dubini aplikacije, a efekt Fortelisa traje oko godinu dana. Naime, što pliće injektiran implantat, to je duži efekt trajanja.

Kontraindikacije za primjenu hijalurona su trudnoća ili dojenje.

Ponuda uključuje estetsku korekciju usnica hijaluronskom kiselinom u Poliklinici Ostojić

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu je moguće koristiti odmah nakon kupnje
  • Ponuda uključuje: estetsku korekciju usnica hijaluronskom kiselinom (1ml) u Poliklinici Ostojić
  • Najava 7 dana unaprijed na 01/2330-848
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Ordinacija Ostojić

„Ordinacija Ostojić“ osnovana je u veljači 1995. godine. Ordinacija prati suvremena medicinska dostignuća, posebno na području medicinske tehnologije, što znači da je vrhunski opremljena najsuvremenijom medicinskom aparaturom. Osoblje u Ordinaciji se stalno stručno usavršava redovitim pohađanjem domaćih i međunarodnih seminara i kongresa. Poseban naglasak u radu Ordinacije je izuzetno ljubazan pristup i odnos prema pacijentu te maksimalno prilagođavanje zahtjevima i željama pacijenta.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak: 09:00 - 19:00, Subota: 09:00 - 12:00

Adresa i kontakt:

Pokornoga ulica 6, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/2330-848
ordinacija.ostojic@gmail.com
http://www.ordinacija-ostojic.hr/