Dva paketa njege lica (mikrodermoabrazija, ultrazvuk, bioptron, maska i tretman kisikom) u Centru Skin!

-53%
92,77 €
196,43 €
-53%
196,43 € 92,77 €
Ponuda istekla

Mikrodermoabrazija je vrlo nježna ali i izuzetno učinkovita metoda odstranjivanja odumrlog rožnatog sloja kože koja na taj način omogućava koži da diše i da se obnavlja. Ovim tretmanom momentalno se poboljšava struktura kože, odstranju mrlje, potiče regeneracija i tako se smanjuju sitne bore i ožiljci. Koža nakon tretmana biva svjetlija, glađa i mekša - jednom riječi ZABLISTA!Čišćenje kože od crnih komedona ili gnojnih akni sada je daleko elegantnije i bezbolnije bez dugotrajnog parenja vrućom parom, budući ista može izazvati pucanje kapilara, a u svakom slučaju vremenom izaziva mlohavost kože. Učinak peeling-a postiže se zrncima aluminium oxyd-a (sitni pijesak) posebno brušenim da budu oštri, a jačinu osigurava vakuum koji se dozira individualno prema osjećaju ugode svakog klijenta i prema odgovoru njegove kože na peeling.
Bioptron - Polarizirana svjetlost od 300-48o/nm koristi se kako bi ubrzala djelovanje maski i omogućila aktivnim sastojcima da prodru dublje u kožu. Osim toga, služi kako bi ubrzala regeneraciju kože.Ova se svjetlost koristi više od 20 godina sa ciljem ubrzanja zacjeljivanja rana, traumatskih ozljeda, opeklina, dekubitusa, te pri ublažavanju boli kod reumatskih oboljenja u fizijatriji i sportskoj medicini. Pri iscjeljivanju, svjetlost pomaže tako što djeluje protuupalno, stimulira metaboličke procese i imuni sistem, te ublažava bol. Ova svjetlost ne sadrži UV zračenje, pa se preporuča svakodnevna primjena od 5-10min. za ublažavanje boli, kod aknaste kože, za zacjeljivanje rana ili samo u borbi protiv starenja kože.
Tretman završava ultrazvukom koji regenerira kožu i vraća joj vlagu, te maskom koja do kraja briše i najmanji trag crvenila na koži te joj daje završni sjaj. Ponekad, kod nečiste kože dodaje se i laser niske snage kako bi se smirile upalne promjene. Ultrazvuk se s velikim uspjehom koristi za odstranjivanje malih bora kod umorne kože, za unošenje hranjivih tvari duboko u podkožje, poboljšanje prokrvljenosti i tonizaciju vezivnog tkiva. Sve to dovodi do osvježenog, regeneriranog, zaglađenijeg izgleda kože. Osim toga radi boljeg protoka limfe ova je metoda izrazito uspješna kod zacjeljivanja nečiste, aknaste kože, ožiljaka i smanjivanje edema (podočnjaci).Ultrazvučni val ima u tijelu dva glavna učinka: mehanički (što dovodi do mikromasaže podkožja) i toplotni (koji nastaje uslijed trenja među molekulama nastalog zbog ultrazvučnih vibracija). ova dva učinka dovode do bioloških promjena i to u boljoj prokrvljenosti, ubrzanoj regeneraciji i većoj prodornosti preparata u podkožje.
U slučaju izrazito nečistog lica svaki donosioc kupona ima mogućnost na licu mjesta dodatno platiti i tretman plavog svjetla po posebnoj cijeni od 50 kn umjesto 100 kn.
Mikrodermoabrazija se preporučuje svakom, bez obzira na spol, par puta godišnje kako bi se koži skinuo površinski, mrtvi rožnati sloj, i omogućilo joj da diše i da se dalje regenerira. Preporuča se paket od 5 tretmana, koji se izvode jednom tjedno, a nakon toga jednom mjesečno po potrebi, dok se ne postignu željeni rezultati.
Uz Centar Skin na korak ste do savršene kože lica!

Napomene

  • Uslugu je moguće koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: 2 paketa za njegu lica, od kojih svaki paket sadrži : mikrodermoabraziju, ultrazvuk, bioptron, masku i tretman lica kisikom.
  • U slučaju izrazito nečistog lica svaki donosioc kupona ima mogućnost na licu mjesta dodatno platiti i tretman plavog svjetla po posebnoj cijeni od 50 kn umjesto 100 kn. 
  • Cjenik usluga možete pogledati ovdje.
  • Najava 2 dana unaprijed na 01/30 12 612
  • Usluga se smatra iskorištenom ukoliko je klijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Centar Skin

Centar-Skin je medicinsko-kozmetički salon koji već više od 10 godina uspješno vodi liječnica opće prakse dr. Sanja Jeleković zajedno sa svojim timom. Od samog početka ulažemo veliki trud u stalnu edukaciju kao i velika sredstva u najmoderniju aparaturu kako bismo vam mogli ponuditi najnovije i najučinkovitije kozmetičke tretmane za rješavanje najraznovrsnih problema kože. Danas s ponosom ističemo da smo u samom vrhu po kvaliteti usluga što nas i dodatno obvezuje da ostanemo među najboljima.

Radno vrijeme:

pon - pet: 09:00 - 20:00 h sub: 09:00 -14:00 h

Adresa i kontakt:

Badalićeva ulica 26C, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/3012-612, 091/5049-980
centarskin@gmail.com
http://www.centar-skin.hr/