Dermatološki pregled sa dermatoskopija i otklanjanje jednog madeža

-52%
580,00 Kn
1.200,00 Kn
-52%
1.200,00 Kn 580,00 Kn
Ponuda istekla

Obavite cjelokupan dermatološki pregled uz stručne savjete i na vrijeme provjerite stanje svoje kože! Uz dermatološki pregled napravite i dermatoskopiju te provjerite svoje madeže. Iako su dobroćudna i normalna pojava na koži,  svaka njihova promjenu se treba ozbiljno shvatiti jer  može biti prvi znak pojave melanoma. U zadnjih 15 godina rizik od nastajanja melanoma je porastao za čak 52%. 
Dermatoskopija je obavezni dio pregleda madeža. To je bezbolna dijagnostička pretraga koja omogućuje analizu pigmenta i strukture pigmetniranih promjena kroz slojeve kože, što je nevidljivo ljudskim okom. Trajanje pregleda ovisi o broju madeža, a nalazi su odmah gotovi .
Pregled obavlja dr.med. Tatjana Paleček Polančec, spec. dermatologije i venerologije te ravnateljica Poliklinike. 

Većina madeža su dobroćudne tvorbe te ne predstavljaju nikakvu opasnost za zdravlje, no na neke ipak treba obratiti pozornost. Zato treba redovito pregledavati madeže kod liječnika.

Ukoliko se uoče  neke nepravilnosti, daljnje liječenje ovisi o njihovim karakteristikama. Neke madeže je potrebno ukloniti iz estetskih razloga, osobito ako su na licu, dok je kod drugih potrebno  kirurško odstranjivanje. Ukoliko se madež ili neka druga kožna promjena ukloni u ranoj fazi, sve kancerogene stanice se odstrane iz organizma i kad se jednom odstrani, vrlo se rijetko ponovo pojavljuje. To se odnosi na pigmentne promjene koje mijenjaju veličinu, oblik ili boju, koje krvare, svrbe, postaju bolne ili se pojave nakon dvadesete godine života.

Zahvat  ne ostavlja ožiljke i odmah nakon zahvata možete ići kući. Nakon zahvata normalno nastavljate sa svojim životom, uz minimalni oprez na područje s uklonjenog madeža.

 Ponuda uključuje:

● dermatološki pregled

● dermatoskopija

● uklanjanje jednog madeža


Lokacije Poliklinike Zahi: 
Mrazovićeva 6, Zagreb Petra Škrleca 27, Velika Gorica Ulica slobode bb, Ivanić Grad

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje
  • Ponuda uključuje: Dermatološki pregled, dermatoskopiju i uklanjanje madeža.
  • Najava 2 dana unaprijed na brojeve: Zagreb - 01 481 9950, Velika Gorica - 01 626 6804, Ivanić Grad - 01 282 0144
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Poliklinika Zahi

Poliklinika Zahi specijalizirana je za ginekologiju, porodništvo i urologiju, internu medicinu i dermatovenerologiju. Nudi sve vrste pregleda i pretraga te manjih zahvata s navedenih područja medicine, a provode se i odgovarajuće terapije. Poliklinika je opremljena najsuvremenijom opremom i aparatima.

Radno vrijeme:

Po dogovoru.

Adresa i kontakt:

Ulica Matije Mrazovića 6, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/4819-950
poliklinika-zahi@hi.t-com.hr
http://www.poliklinika-zahi.hr/