Botox tretman pojačanog znojenja (100 I.J.) u Poliklinici Ostojić!

-20%
371,49 €
464,53 €
-20%
464,53 € 371,49 €
Ponuda istekla

Botox A ili Botulinum A Exotoxin

U Hrvatskoj je Botulinum A Exotoxin (u daljnjem tekstu Botox A) dostupan od 2000. godine i prve injekcije Botoxa A su primijenjene u  Ordinaciji Ostojić. Stoga s punim pravom smatramo da imamo najviše iskustva u primjeni Botoxa A u estetske svrhe. Botox A je neurotoksin ili nervni otrov koji proizvodi bakterija Clostridium botulinum. Postoji sedam različitih serotipova Botoxa, a u medicinskoj primjeni se koristi Botox A. Prvi liječnik koji je aplicirao Botox A u estetske svrhe je dr. Caruthers koji je, tretirajući  grčeve očnih mišića (blefarospazam), primijetio da bore oko očiju potpuno nestaju ili postaju manje upadljive. To se dogodilo prije petnaestak godina. Američka organizacija Food and Drug Administration (FDA), koja kontrolira kvalitetu i sigurnost hrane i lijekova, odobrila je primjenu Botoxa A u kozmetičke svrhe 2002. godine.

Iskustva s Botoxom  A u Ordinaciji Ostojić

Ordinacija Ostojić je prva ordinacija estetske kirurgije u Hrvatskoj u kojoj je primijenjen Botox A. U proteklih 8 godina smo stekli zavidno iskustvo u primjeni Botoxa A na ovom području, pri čemu smo imali neznatan broj komplikacija. U „Ordinaciji Ostojić“ Botox A smo primjenjivali u gotovo sva područja lica i vrata te za tretman pretjeranog znojenja. Tretmani Botoxom A se mogu ponavljati neograničeni broj puta jer nema opasnosti za zdravlje pacijenta. Razmak između pojednih tretmana mora biti minimalno 3 mjeseca. Obično efekt Botoxa A traje od 3 do 6 mjeseci iako imamo nekoliko pacijentica kojima efekt Botoxa traje i do 10 mjeseci nakon višekratnih aplikacija.

Ponuda uključuje primjenu Botoxa A na dio tijela po izboru protiv pojačanog znojenja a doza je dostatna za dio tijela po izboru (2 pazuha ili 2 dlana i sl.) a za sve dodatne informacije i dogovore oko tretmana možete kontaktirati polikliniku direktno. Sam postupak traje oko 20 minuta.

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu je moguće koristiti odmah nakon kupnje
  • Ponuda uključuje: Botox tretman pojačanog znojenja (100 I.J.) u Poliklinici Ostojić
  • Najava 7 dana unaprijed na 01/2330-848
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Ordinacija Ostojić

„Ordinacija Ostojić“ osnovana je u veljači 1995. godine. Ordinacija prati suvremena medicinska dostignuća, posebno na području medicinske tehnologije, što znači da je vrhunski opremljena najsuvremenijom medicinskom aparaturom. Osoblje u Ordinaciji se stalno stručno usavršava redovitim pohađanjem domaćih i međunarodnih seminara i kongresa. Poseban naglasak u radu Ordinacije je izuzetno ljubazan pristup i odnos prema pacijentu te maksimalno prilagođavanje zahtjevima i željama pacijenta.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak: 09:00 - 19:00, Subota: 09:00 - 12:00

Adresa i kontakt:

Pokornoga ulica 6, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/2330-848
ordinacija.ostojic@gmail.com
http://www.ordinacija-ostojic.hr/