Botox 100 i.j. u lokalnoj anesteziji!

-20%
371,62 €
464,53 €
-20%
464,53 € 371,62 €
Ponuda istekla

Botox (Botulinum toxin) nastaje kao metabolički produkt anaerobne bakterije Clostridium botulinum. Od sedam različitih tipova toga toksina u uporabi se najčešće nalazi tip A. Osnovni princip njegova djelovanja jest sprječavanje lučenja acetilkolina, tvari koja posreduje u prijenosu živčanih impulsa, što dovodi do blokade veza između živaca i mišića, te posljedičnog postupnog privremenog gubitka funkcije mišićnih vlakana. Nakon određenog vremena dolazi do obnavljanja tih veza, pa stoga i aktivnosti mišića. Kao i u drugih medicinskih pripravaka, jačina botoksa izražena je u internacionalnim jedinicama (IJ). 

Nakon primjene, prvi znaci djelovanja nastupaju unutar 24-48 sati, a najjači intenzitet djelovanja opažamo nakon desetak dana. Ponovna aplikacija botoksa, koji je po svom sastavu bjelančevina, dozvoljena je tek nakon dva tjedna kako bi se spriječilo nastajanje antitijela.  Ukoliko želimo održati učinak, potrebno je ponoviti terapiju nakon 3-6 mjeseci.

Botox se ne rabi samo u estetske, već i u medicinske svrhe. Najbolji rezultati postižu se u liječenju blefarospazma (grča očnog kapka), spazma jednog dijela lica, kod teških migrena, ozljeda živca na licu i popratnih asimetrija.

U estetskoj medicini botoks je u uporabi od 2002. godine, te se može sa sigurnošću reći da danas liječnici imaju bogato iskustvo u primjeni toga medicinskog pripravka. Najčešće se korigiraju bore na licu, prekomjerno lučenje loja na licu, te prekomjerno znojenje dlanova, stopala i pazuha.

Više o estetskim zahvatima možete pročitati ovdje

Napomene

  • Uslugu je moguće koristiti odmah nakon kupnje
  • Ponuda uključuje: Primjenu lokalne anestezije te primjenu originalnog preparata Botox 100 i.j.
  • Ponudu možete koristiti za popunjavanje bora ili povećanje usana
  • Najava 2 dana unaprijed na broj 01/6111-122 
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Unimedic Centar

UniMedic Centar - centar za bolesti glave i vrata je prva privatna zdravstvena ustanova u Hrvatskoj koja je na jednom mjestu okupila vrhunske stručnjake za područje glave i vrata i povezala ih u superspecijalizirani multidisciplinaran tim. Temeljna vrijednost UniMedic Centra je provjeren, iskusan, vrhunski educiran medicinski tim, superspecijaliziran za različita područja glave i vrata. Stručnost i ljudske kvalitete liječnika, detaljan i osobni pristup svakom pacijentu uz primjenu suvremene medicinske opreme preduvjet su uspješnog liječenja. Radi se o priznatim i iskusnim stručnjacima različitih medicinskih specijalnosti koji već dugo godina uspješno surađuju. Potječu najvećim dijelom iz KBC "Sestre milosrdnice" iz Zagreba ali i iz drugih vrhunskih zdravstvenih ustanova.

Radno vrijeme:

Po dogovoru.

Adresa i kontakt:

Ilica ulica 506, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/6111-122
unimedic@unimedic.hr
http://unimedic.hr/