4D ultrazvuk i savjetovanje za trudnice u Poliklinici Zahi!

-51%
319,00 Kn
650,00 Kn
-51%
650,00 Kn 319,00 Kn
Ponuda istekla

U Poliklinici Zahi vaša sigurnost i zdravlje su na prvom mjestu. Osim svojim stručnim znanjem i savjetima, skrbe o vama i uz pomoć najnovijih dostignuća tehnologije. U tim nastojanjima primarno su usmjereni na zdravlje žena i budućih majki. Vodimo vas na 4D ultrazvuk, savjetovanje i konzultacije. Nakon 2D i 3D prikaza, zadnja riječ tehnologije omogućuje fascinantni prikaz fetusa u živom vremenu - 4D ultrazvuk. Ovakav prikaz omogućava vidjeti svaki detalj ploda te otkrivanje i najmanjih fetalnih morfoloških anomalija.
Ovom tehnologijom omogućeno je detaljno praćenje od faze embrija do samog kraja trudnoće. Uz pomoć 4D ultrazvuka doista možete doživjeti prinovu koju s nestrpljenjem očekujete - uočiti mimike lica, raspoloženja, vidjeti kako plod trlja oči, siše šake ili stopala, mršti se ili smije. Ipak, najvažnije je istaknuti kako je 4D ultrazvuk moguće primjenjivati bez opasnosti za zdravlje majke i djeteta tijekom cijele trudnoće. Ovom metodom sretni roditelji doslovno mogu upoznati svoje dijete i prije njegova rođenja.
Uslugu možete koristiti na čak 3 lokacije : Zagreb, Velika Gorica i Ivanić Grad, a video zapis možete dobiti na DVD-u ili USB-u, samo ponesite željeni medij!

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: 4D ultrazvuk za buduće majke
  • Najava 2 dana unaprijed na brojeve: Zagreb - 01 481 9950, Velika Gorica - 01 626 6804, Ivanić Grad - 01 282 0144
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Poliklinika Zahi

Poliklinika Zahi specijalizirana je za ginekologiju, porodništvo i urologiju, internu medicinu i dermatovenerologiju. Nudi sve vrste pregleda i pretraga te manjih zahvata s navedenih područja medicine, a provode se i odgovarajuće terapije. Poliklinika je opremljena najsuvremenijom opremom i aparatima.

Radno vrijeme:

Po dogovoru.

Adresa i kontakt:

Ulica Matije Mrazovića 6, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/4819-950
poliklinika-zahi@hi.t-com.hr
http://www.poliklinika-zahi.hr/