3/4D ultrazvuk i savjetovanje za buduće majke

-25%
59,73 €
79,63 €
-25%
79,63 € 59,73 €
Kupi

Za vrijeme trudnoće pratite i upoznajte svoje dijete uz pomoć 3/4D ultrazvuka.
Standardni ultrazvuk (dvodimenzionalni i color doppler) je zlatni standard za praćenje pravilnog razvoja djeteta i utvrđivanje normalne građe, odnosno prepoznavanje anomalija.
Zahvaljujući modernoj tehnologiji 3/4D ultrazvuk pomaže liječnicima pri nekim dijagnostičkim dilemama, a roditeljima omogućuje da vide svoje dijete, njegovo ponašanje, smijanje, mrštenje, sisanje palca, zijevanje i slične aktivnosti te ga upoznaju i prije rođenja.
Posebno značenje 3 i 4D - ultrazvuk ima pri otkrivanju srčanih anomalija.

Osim što se ovakavim postupkom detaljno prati je razvoj djeteta od faze embrija pa do samog kraja trudnoće, važno je istaknuti i kako je 4D ultrazvuk moguće primjenjivati bez opasnosti za zdravlje majke i djeteta tijekom cijele trudnoće. Ovom metodom sretni roditelji doslovno mogu upoznati svoje dijete i prije njegova rođenja.

U poliklinici VILI u ugodnoj atmosferi dočekati će vas ljubazno osoblje te specijalisti s dugogodišnjim iskustvom. Najbolja preporuka su vrhunski stručnjaci koji svoj poziv obavljaju profesionalno i sa srcem.

"4D ultrazvuk daje detaljan prikaz djetetova lica, pokazuje njegovo ponašanje, kako se smije, mršti, i dok to u vama budi posebne osjećaje, ginekologu otkriva važne podatke o djetetovu razvoju."
dr.sc. Erden Radončić, specijalist ginekologije i opstetricije, subspecijalist humane reprodukcije

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: trudnički 3/4D ultrazvuk i konzulatcije.
  • Pregled obavljaju dr.sc. Erden Radončić, mr.sc. Zoran Relja i dr. Siniša Stanković.
  • Cjenik zdravstvenih usluga možete pogledati ovdje.
  • Najava 2 dana unaprijed na 01/4846-060, 01/4846-061.
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Poliklinika VILI

Polikliniku Vili osnovala je 1997. godine prof.dr.sc. Višnja Milković Latin nakon tridesetogodišnjeg iskustva kao voditelj Odjela za antnatalnu dijagnostiku u Klinici za ženske bolesti i porode Petrova i Centra za perinatalnu medicinu Klinike za ginekologiju i porode KB Sveti Duh.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak: 9-18h

Adresa i kontakt:

Ilica 191, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/4846-060, 4846-061
vili@poliklinika-vili.hr
http://www.poliklinika-vili.hr/