Pregled vida i odabir naočala u Vašem domu - Najkvalitetniji pregled očiju

-25%
600,00 Kn
800,00 Kn
-25%
800,00 Kn 600,00 Kn
Ponuda istekla

Niste u mogućnosti otići na pregled kod oftalmologa?
Veliki broj ljudi koji se susreće sa problemom vida su nepokretne osobe, osobe starije životne dobi ili osobe koje su prezauzete raznim obavezama. Radi toga nisu u mogućnosti doći do liječnika u polikliniku kako bi obavile pregled i očuvali vid. Pregled očiju, odabir naočala do sada nije bio moguć bez odlaska u oftalmološku polikliniku, no napredna tehnologija je omogućila usavršavanje oftalmološke opreme do najpreciznijeg detalja te omogučilo pregled od strane liječnika specijalista oftalmologije kao i odabir naočala. Pregled u vlastitom domu je namijenjen svima, a osobito  starijim i slabije pokretnim osobama.

Oftalmološki tim dolazi k Vama s kompletnom opremom za kvalitetan pregled. Oftalmološki tim čine liječnik specijalist oftalmologije i optičar. Liječnik oftalmolog Vam tijekom pregleda mjeri vidnu oštrinu uz pomoć optotipa za ispitivanje vida te određuje naočale za daljinu i/ili blizinu (kratkovidnost, dalekovidnost, astigmatizam, staračka dalekovidnost). Nakon toga Vam pomoću prijenosnog tonometra mjeri očni tlak koji u nereguliranim vrijednostima predstavlja glavni faktor rizika za razvoj bolesti zvane glaukom koja podmuklo i nepovratno oštećuje vid. Specijalnim prijenosnim biomikroskopom vizualizira se prednji očni segment i očna leća. Ukoliko je riječ o očnoj mreni, vrlo precizno se ista može klasificirati i odrediti uspješnost samog operativnog zahvata. U pregled je uključen i pregled očne pozadine - fundusa oka, gdje mozemo vidjeti promjene vezane za senilnu makularnu degeneraciju ili dijabetičku retinopatiju.
Nakon pregleda  optičar Vam može pomoći u odabiru najboljih okvira prema obliku Vašeg lica te preporučiti najbolje naočalne leće ovisno o Vašim vidnim potrebama.

Važno je istaknuti da postoji mogućnost da se pacijent zbrine do kraja tj. da se bez čekanja uputi na operativni zahvat (npr. mrene, pterigija, laserskog skidanja dioptrije). Operacije prednjeg i stražnjeg segmenta oka obavljaju iskusni operateri u sali vrhunski opremljene poliklinike što je još jedna od prednosti ovakvog načina pružanja usluga.

Oftalmološki pregled u vašem domu uključuje:

 • dolazak oftalmološkog tima (liječnik specijalist oftalmologije i optičar) u vaš dom na području Grada Zagreba
 • mjerenje vidne oštrine uz pomoć optotipa za ispitivanje vida
 • određivanje naočala za daljinu i/ili blizinu (kratkovidnost, dalekovidnost, astigmatizam, staračka dalekovidnost)
 • mjerenje očnog tlaka uz pomoć prijenosnog tonometra
 • pregled specijalnim prijenosnim biomikroskopom (prednji  očni segment, očna leća, očna pozadina - fundus oka)
 • postavljanje prave dijagnoze i plana terapije

U oftalmološkoj poliklinici Knezović Vision Group pri radu s pacijentima naglašen je individualan pristup, jer nema jednakih slučajeva ili dijagnoza, svaki čovjek je poseban, originalan.

"Oftalmolog detaljnim pregledom postavlja pravu dijagnozu, ordinira naočale i potrebnu terapiju, preporuča operaciju što doprinosi sačuvanju i poboljšanju vida."
dr.sc. Igor Knezović, dr.med.

Napomene

 • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
 • Ponuda uključuje: dolazak oftalmološkog tima u vaš dom na području Grada Zagreba, mjerenje vidne oštrine, određivanje naočala za daljinu i/ili blizinu, mjerenje očnog tlaka, pregled specijalnim prijenosnim biomikroskopom, postavljanje prave dijagnoze i plan terapije.
 • Cjenik zdravstvenih usluga možete pogledati ovdje.
 • Najava 2 dana unaprijed na 01/6677-222.
 • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
 • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Poliklinika Knezović za oftalmologiju

Poliklinika Knezović za oftalmologiju je medicinska ustanova koja se prvenstveno bavi bolestima oka. U svakodnevnoj praksi pokušavamo integrirati najprestižnija tehnička dostignuća današnjice uz maksimalnu stručnost i posvećenost.

Radno vrijeme:

pon-pet: 10h-18h, sub: 10h-15h i po dogovoru

Adresa i kontakt:

Ulica grada Vukovara 269, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/6677-222, 098/9973-929
info@knezovic.com.hr
http://www.knezovic.com.hr