Pregled uz upute o oralnoj higijeni i čišćenje zubnog kamenca uz poliranje

-55%
152,00 Kn
338,00 Kn
-55%
338,00 Kn 152,00 Kn
Kupi

Preventivni stomatološki pregledi služe da se na vrijeme uoči kvar prije nego što uzrokuje bolove i nastane njegovo širenje. Kvar u vidu karijesa je bitno što ranije otkriti jer će u tom slučaju njegovo otklanjanje trajati kraće i sačuvat će se veći dio zuba. Preventivne stomatološke preglede je neophodno obavljati barem dva puta godišnje.

Ovaj paket obuhvaća pregled uz upute o oralnoj higijeni i čišćenje zubnog kamenca uz poliranje obje čeljusti.

Tretman se preporučuje svima, a pogotovo onima koji imaju problema sa zubnim kamencem ili tretman žele obaviti radi prevencije. 

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon kupnje.
  • Ponuda uključuje: pregled uz upute o oralnoj higijeni i čišćenje zubnog kamenca uz poliranje obje čeljusti.
  • Najava 2 dana unaprijed na 051/ 550 165.
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Ordinacija dentalne medicine Irena Lušičić

IRENA LUŠIČIĆ, DR.MED.DENT. Diplomirala je na stomatološkom fakultetu u Rijeci 2000 godine, ze se od tada kontinuirano usavršava na seminarima i radnim tečajevima u zemlji i inozemstvu. Pored engleskog i talijanskog, govori dobro i njemački jezik. U svom desetogodišnjem iskustvu u privatnoj praksi možemo Vam ponuditi široki spektar usluga s područja dentalne medicine, koristeći uređaje i materijale najmodernije tehnologije sukladno svim europskim standardima. Našim pacijentima pružamo individualni pristup, kod nas niste samo broj. Maksimalno se posvećujemo svakom pacijentu i nastojimo riješiti njegov stomatološki problem. Svi stomatološki zahvati su bezbolni, garantiramo zaštitu svakog našeg pacijenta koju pružaju sterilni uvjeti rada.

Radno vrijeme:

PON-PET 08:00-16:00 ILI PREMA DOGOVORU

Adresa i kontakt:

Zametska ulica 74a, Rijeka, Hrvatska | Karta
Telefon: 051 550 165
info@studio-dentistico-fiume.com
http://www.stomatoloska-ordinacija-rijeka.com/