Pulmološko – alergološka obrada

-29%
650,00 Kn
920,00 Kn
-29%
920,00 Kn 650,00 Kn
Ponuda istekla

Specijalistički pregled pulmologa s alergološkim testiranjem (prick testovi) na inahalacijske alergene.

Sada je pravo vrijeme za testiranje, jer alergije još nisu počele. 
Specijalistički pregled pulmologa s alergološkim testiranjem (prick testovi) na inahalacijske alergene, one koje ulaze kroz respiratorni sustav i izazivaju curenje nosa, kihanje, crvenilo i svrbež očiju i nadražajni kašalj, a najčešće su to korovi trave, pelud drveća i cvijeća. Veliki je broj i neotkrivenih alergija na dlaku kućnih ljubimaca, prašinu i plijesan što se također otkriva kožnim prick testovima

Alergija nastaje kao interakcija nasljednih i čimbenika okoliša, a alergijska reakcija nastaje zbog pretjeranog odgovora imunološkog sustava na uobičajene čimbenike iz okoliša. Tvari iz okoliša koje pokreću alergijsku rekaciju su brojne. 

Nakon pregleda i testiranja doktorica će interpretirati rezultate, preporučiti daljnju obradu ili dati upute i odgovarajuće lijekove.
Trajanje pregleda je oko sat vremena. 

Napomena: testiranje se vrši isključivo u prijepodnevnim terminima!

Napomene

  • Zdravstvenu uslugu moguće je koristiti odmah nakon preuzimanja kupona
  • Ponuda uključuje
    • Specijalistički pregled pulmologa i spriometriju (provjera plućne funkcije)
    • Alergološko testiranje – kožni prick testovi na inhalacijske alergene. Grupni alergeni su pelud trave, korova, stabala, perje, kućna prašina+grinje, gljivice, plijesan i dlaka-krzno životinja. U slučaju pozitivne reakcije testiranje se nastavlja sa pojedinačnim alergenima najzastupljenijim u našem podneblju: ambrozija, divlji pelin, maslačak, ljeska, breza, lipa, hrast, crni bor, topola, oštrika i livadna vlasnjača.

  • Najava 7 dana unaprijed na 01/3633-025
  • Zdravstvena usluga se smatra iskorištenom ukoliko je pacijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao 24 sata ranije.
  • Rok iskoristivosti zdravstvene usluge je 30 dana od datuma kupnje!

Poliklinika Svečnjak

Poliklinika Svečnjak, punim nazivom Poliklinika za ginekologiju i opstetriciju, internu medicinu i radiologiju – mamografiju SVEČNJAK, Zagreb, Kružna 49, Jarun, osnovana je 1997. godine. Obzirom na koncept moderne medicine 21. stoljeća i orijentaciju u smjeru prevencije nastanka kroničnih bolesti, Poliklinka je svoje stručne aktivnosti usmjerila na rano otkrivanje bolesti te se primarno specijalizirala sa obavljanje sistematskih pregleda posebno prilagođenih potrebama klijenata. Kako bi pacijentima nakon sistematskog pregleda mogli pružiti cjelovitu zdravstvenu skrb i omogućili nastavak liječenja u poznatoj sredini, tijekom godina proširili su djelatnost te unutar interne medicine otvorili i sub-specijalističke ambulante (kardiološka, nefrološka, endokrinološka, pulmološka…) sa kompletnom dijagnostičkom obradom i liječenjem.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak 08.00 - 13.00 i 14.00 - 19.00

Adresa i kontakt:

Kružna ulica 49, Zagreb, Hrvatska | Karta
Telefon: 01/3633-025, 091/2112-182
info@poliklinika-svecnjak-jarun.com
http://www.poliklinika-svecnjak-jarun.com/, https://www.facebook.com/PoliklinikaSvecnjak?fref=ts